Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

28 penzionera iz Kuršumlije dobilo je pravo na desetodnevni boravak u jednoj od banja

Autor 19 апр 2017

KURŠUMLIJA-  Ove godine besplatno banjsko i rehabilitaciono lecenje dobilo je  28 penzionera sa teritorije opštine Kuršumlija. Predsednik Udruženja penzionera Vladimir Jakovljević, ističe da je ove godine konkurisalo oko 200 penzionera, čije penzije ne prelaze iznos 23.799 dinara a nisu koristili ovu uslugu pet godina. Penzioneri će ići u Prolom, Lukovsku, Nišku ili Soko banju, u zavisnosti od bolesti.
Na banjsko lečenje ide iz kategorije starosnih 12,  invalidskih 9, iz kategorije porodičnih 7 penzionera. I ove godine nijedan penzioner koji prima poljoprivrednu penziju, nece ići u banju, što je postalo praksa poslednjih godina. Dva mesta rezervisana su za prokupačke poljoprivredne penzionere a samo za ovu kategoriju starosnih poljoprivrednih penzionera konkurisao  je 71 penzioner.
-Svi penzioneri imaju desetodnevnou besplatnu banjsku rehabilitaciju u jednoj od navedenih banja. Ovo su konačne liste jer  nije bilo žalbi. Ovo mnogo znači našim penzionerima jer sami sebi ne mogu da obezbede banjsko lečenje.- rekao je Topličkim vestima, Vladimir Jakovljević, predsednik Udruženja penzionera Kuršumlija.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=60946

19 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up