Smiley face
U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

600 osnovaca učestvovalo na “Atletskom danu” u “Drinkinoj” školi

Autor 11 маја 2018

KURŠUMLIJA- Danas se na igralištu OŠ “Drinka Pavlović” u Kuršumliji održava  „Atletski dan“ koji organizuju ova škola i Sportski savez Kuršumlija. Učestvuje 600 učenika od prvog do osmog razreda u u svim atletskim disciplinama a za pobednike su obezbeđene medalje.

Manifestacija je započela trčanjem na 60 metara za dečake i devojčice, u kategoriji prvi i drugi razred i treći i četvrti razred. Goran Bagarić, profesor fizičkog vaspitanja, naglasio je da je danas objedinjen i Kros RTS i atletski dan. Pošto je atletika bazični sport uključena su decu koja treniraju u klubovima i deca koja su rekreativci.

Danas je organizovano trčanje na 60 metara za dečake i devojčice od prvog do drugog razreda i od trečeg do četvrtog razreda i takmičenje u vorteksu. Zatim takmičenje za kategoriju dečaci i devojčice od petog do šestog rareda i od sedmog do osmog, trčanje na 60 metara i na 600 metara, bacanje kugle, skok u dalj, skok u vis i štafeta.

-Krenuli smo od 10 časova pa do 14 sati biće takmičenja u svim kategorijama, za sve smo pripremili medalje, što je deci dodatna motivacija. Na ovaj način promovišemo zdrave stilove života, što znači da je psiho-fizičko zdravlje dece na prvom mestu. Svim pobednicima čestitamo, ali pobednici su i svi učesnici jer do pobedničkog postolja delilo ih je tako malo-rekao je samo Topličkim vestima Goran Bagarić, ispred Aktiva pedagoga fizičkog vaspitanja Drinkine škole.

Inače, organizatori današnje sportske manifestacije je Aktiv pedagoga fizičkog vaspitanja Drinkine škole i Sportski savez Kuršumlija.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=80167

11 маја 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “600 osnovaca učestvovalo na “Atletskom danu” u “Drinkinoj” školi”

  1. ika

    Bravo, svako je pobednik ko je učestvovao danas na “Atletskom danu”, pronaćiće se još neka Ivana Španović, Olivera Jevtic, Asmir Kolašinac 🙂

Komentari su zatvoreni






Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up