Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Aktuelna vlast u Prokuplju ulazi u istoriju!

Autor 11 авг 2017

PROKUPLJE- Krajem avgusta počinje rekonstrukcija dela ulice Boška Jugovića u Prokuplju, od crkve do velike pijace, gde se sada nalazi kocka. Većnik za infrastrukturu Milan Aranđelović kaže da će se ukloniti stara i dotrajala kocka i staviti asfalt. radove će izvesti Preduzeće za puteve Trace Niš. Inače, prema raspoloživim podacima kocka u ovom delu Prokuplja postavljena je pre Drugog svetskog rata, neki kažu da je još starija, da su je postavili Turci, pa će aktuelna vlast u Prokuplju ući u istoriju jer je “proterala” kocku.

U Opštini Prokuplje, rebalansom budžeta, stvorili su se uslovi da još ulica ovog grada dobije asfalt, najavljuje Aranđelović.

Trenutno se asfaltiraju Vidovdanska, Mostarska i Božurska ulica, a sledi asfaltiranje i Pojatske,Jevrejske, Nišavske i Moravske.U ovim navedenim ulicama ukupno se asfaltira više od dva kilometra.
-Pored asfaltiranja, obavlja se i krpljenje rupa, naravno, prioritet su one ulice koje su najprometnije, a kasnije će biti biti obavljeno i u ostalim-kazao je član Opštinskog veća za infrastrukturu, Milan Aranđelović.
On dodaje da pored asfaltiranja ulica u gradu, vodi se računa i o seoskim putevima i ulicama i da je nasipanje tih ulica finansirano iz lokalnog budžeta sa 25 miliona dinara, a rebalansom odvojiće se još 15 miliona dinara.Cilj nam je da svaka ulica bude asfaltirana.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66592

11 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Aktuelna vlast u Prokuplju ulazi u istoriju!”

 1. trnavac

  Svaka cast ovoj vlasti na tome sto ulaze trud da svima izadje u susret a ne kao u proslosti da se radi samo gde ima koristi i glasova. Sto se kocke tice smatram da bi trebala da ostane i da se samo sanira taj deo puta i vrati kocka, ipak je to nas najstariji deo grada i tome treba da se ponosimo a ne da ga prepravljamo.

 2. Olja

  U Hilandarskoj ulici i dalje lomimo noge.Kada će naša ulica doći na red da dobije kanalizaciju i asfalt?5

 3. Marija

  Kocka treba da ostane-apsolutno!!!!
  Treba iskombinovati ono sto i jeste najbolje a to je mix.tradicionalnog i savremenog.
  Gradske ulice treba rekonstruisati a npr.D jurevac ceo treba asfaltirati (osim dela M.Pribaka)

 4. katarina

  Molim vas da kad pišete tekstove malo istražite temu. hint: treba da “žalite” za kockom koja je tu vekovima i koja će zarad očuvanja šara na gumama morati da bude asfaltirana. niko na svetu ne uklanja više kocku. al ajd da Prokuplje bude najnaprednije.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up