Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Blace: Poskupela voda

Autor 11 јан 2018

BLACE- Javno komunalno preduzeće “Blace” povećalo je od 1. januara cenu vode. Istovremenao snižena je cena održavanja vodomera.

Dejan Sredojevic, direktor JKP Blace

Naknada za održavanje vodomera snižena je sa 150 na 100 dinara na mesečnom nivou. Dosadašnja cena vode koja je iznosila 38,5 dinara po kubiku za domaćinstva povećana je na 46,2 dinara, dok je za preduzetnike sa 69,036 dinara povećana na 71,5 dinar.

-Do poskupljenja vode došlo je jer je cena vode bila ispod proizvodne cene. Ako se uzme u obzir da je cena troškova u proizvodnji vode 45,35 dinara, nerealno je bilo prodavati je po ceni koja je ispod tog iznosa, pa je ovo poskupljenje bilo neminovno, pojašnio je Dejan Sredojević, direktor JKP Blace.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74634

11 јан 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

11 komentara za “Blace: Poskupela voda”

 1. Stanoje

  Samo sto dinara mesečno održavanje vodomera, pa to je džabe. To znači godišnje SAMO 1200 dinara, SAMO 10e za toliku uslugu bez koje ne bi mogli da idemo ni u WC. A šta se podrazumeva pod tim održavanjem? Jel to možda glancanje stakla vodomera?

  • Анонимни

   To znaci da tih 1200 dinara godisnje dajemo za razne politicke kadrove zaposljene u JKP Blace preko raznih politickih partija.Tako su radili ovi pre naprednih sad ovi nastavljaju jer treba neko da juri glasace za sledece izbore.A dodju dvojica da popisu vodu vljda teska je onj rokovnik gde se upisuje potrosnja vode.

 2. Realna

  Pa kako li je to proizvodite da mi je da znam pa su vam troškovi proizvodnje skupi…. sramota…

 3. Opstini Blace crecna kupovina škode supeb od 28.000 €
  Dobar auto.

 4. Milivoje

  Da li je neko iz “njegovog” ekspertskog tima nekada video, ne mora da proba, vodu koja se prodaje sa vodosnabdevanja Cerovica, može “opance” da operu sa njom. Održavanje vodomera, svaka cast.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up