Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Blace primer drugim opštinama u Srbiji

Autor 7 дец 2017

BLACE- Prema broju izdatih rešenja o ozakonjenju u odnosu na broj stanovnika, opština Blace spada u vodeće  opštine u Srbiji kada je ozakonjenje objekata u pitanju.To je postignutom zahvaljujući dobrom radu Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambene poslove.

Na osnovu zakona o ozakonjenju objekata i Pravilnika o sadržaju evidencije o izdatim rešenjima o ozakonjenju, u toku 2017. godine izdato je ukupno 94 rešenja o ozakonjenju.

Broj donetih rešenje je svakako potvrda uspešnog i stručnog rada opštinske administracije koja teži da u narednom periodu obradi i preostale zahteve stranaka, poštujući pre svega sve važeće propise Republike Srbije.

-Težimo da u 2018. godini postanemo svim opštinama  primer najbolje prakse kada je ozakonjenje objekata u pitanju ali i u svakom drugom pogledu  a u skladu sa principima dobrog upravljanja na lokalnom nivou- rekao je Zoran Jozić, predsednik opštine Blace.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72979

7 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

13 komentara za “Blace primer drugim opštinama u Srbiji”

 1. Zarko

  U Kursumliji se za legalizaciju ceka vise od 10 godina

 2. Glasač

  Ako je naša opština primer drugim opštinama, onda idem negde u pm.

 3. sumarica

  Jeste a onom ucitelju u sumaricu hteli da ruse kucu a on covek ima dozvolu za kucu. A sto suspendovali nedelju kad rade po zakonu

  • Posmatrac

   Suspendovan e , zato sto e hteo da postupa po zakonu i porusi obekte koi su vec proglaseni nelegalnim i za to doneta resenja o rusenu. Ali se to nije svidelo doticnim osobama………….. pa se sada hvale nekakvom legalizaciom.

  • Nedelja

   Vazno je da se rusi, ovaj da se radi nesto.

 4. Rentgen

  Koji je razlog da ovu vest ilustrujete fotografijom gospodina Jozica ? Ubedjen sam da mu ovim ne cinite uslugu. Naprotiv !

 5. Blačanin

  Opet da podsetim. SMRDLJAK kod igrališta! Kad će to da se reši? Hvalite se, a ništa ne preduzimate.

 6. Miki

  Broj donetih rešenja je dokaz da je opšina napunila kasu, a ne da je uspešna. Sagradiš kuću gde ‘oćeš (tada je nelegalna), platiš legalizaciju (e onda je legalna). Ista kuća, samo je kasa puna. I još se hvalite time. Kako vas bre nije sramota.

 7. Tonin kuja

  Pa ja ne mogu da dodjem sebi sta priča ovaj čovek,on se hvali ozakonjenju nečega,baš me je nasmejao večeras,baš mu hvala za ovaj besplatan Blački rialiti,šta je sledeće?

 8. Milan

  Legalizacija ilegalnog.Srbin je cudo.

 9. Cyberian

  Ozakonjenje nije legalizacija.Taj termin su smislile napredne budale.Ozakonjenje je pocetak procesa uzimanja para.Ove budale to nece da objasne narodu.A vi proverite ovo sto sam napisao@

 10. Sima

  Cist primer, izgradjen je objekat – nelegalno, prijava inspekciji prosledjena. Inspekcija izasla na lice mesta i donela odluku da je objekat podignut bez dozvole i jos bitnije protivno zakona o izgradnji i podizanju objekta. Doneto resenje o rusenu. I tu se stalo, e sada dali se radi i nepismenosti osobe koja je vrsila izgradnju i nakon resenja podnela zahtev za legalizaciju jos se nezna. Jer i bez obzira kakvu odluku donela sama opstina…. ostecena strana ce na sudu dokazati nelegalnost i nepravilnost sagradjenog objekta koji se kosi sa zakonom. Ali bitno je da ce pare da se slivaju u opstinu…..a objekat ce biti srusen….

 11. gudzi

  kada smo vec kod dodele resenja iazurnosti nase opstinske vlasti na celu sa gosn jozicem da ga podsetim da je on licno podelio resenja o povracaju novca za poljoprivredu .Lepo je to iskoristio za svoju promociju a od para ni traga ni glasa. Verovatno se ceka da stigne deda mraz ali kao sto vidimo irvas sa sankama je stigao a deda mraz se negde zagubio sa sve parama.Mada kakvi su nam prilazi Blacu , od Beloljina smrdekana , od ravni opet smrdekana verovatno je stari deda mraz otisao na cist vazduh na Kopaonik sa vrecom punom para a mi cemo da gledamo irvasa i da se nadamo da ce mozda Bozic bata da nam svrati i podeli ono zasta smo dobili RESENJA !

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up