Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Blace: Uručena priznanja dobrovoljnim davaocima krvi

Autor 14 јуна 2018

BLACE- Crveni krst Blace u saradnji sa lokalnom samoupravom uručio je plakete, zahvalnice i nagrade vešestrukim davaocima krvi. Nagrade su u prisustvu predstavnika Crvenog krsta Blace uručili predsednik SO Blace Miloš Vasiljević i načelnik opštinske uprave Zoran Milutinović.

Najviše puta do sada na teritoriji opštine Blace krv je dao Zoran Pavlović, čak 75 puta.

 

Na današnjem svečanom prijemu za dobrovoljne davaoce krvi upriličenom u Blacu, nagrađeni su:

Vučetić Nevena za prvo davanje, Vučetić Jovana i Svetlana koje su krv dale 5 puta, Đurković Miljurko , Marijana Simić, Marko Simić i Vladica Savić koji su krv dali 10 puta, Popović Ljubiša i Ćurčić Ivica koji su krv dali 20 puta, Stevanović Dragan , Pešić Goran  i Ćurčić Zoran koji su krv dali 30 puta i Rade Milojević i Milovan Simić koji su dali krv 50 puta.

Predsednik SO Blace Miloš Vasiljević na današnjem svečanom uručenju nagrada, plaketa i zahvalnica dobrovoljnim davaocima krvi ukazao je na značaj njihovih plemenitih dela koja čine davanjem krvi. Ujedno im je u ime lokalne samouprave, SO Blace i svoje lično ime poželeo dobro zdravlje i čestitao na plemenitosti koju čine.

Milovan Simić i Rade Milojević koji su do sada krv dobrovoljno dali 50 puta, poručili su svima koji su u mogućnosti da čine isto, jer to je plemenit čin koji drugima može spasiti živote.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=81816

14 јуна 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Blace: Uručena priznanja dobrovoljnim davaocima krvi”

  1. Анонимни

    ma bre koje zahvalnice ,a desam ja koji sam dao 6 put krv ,ko vodi tu evedenciju…..

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up