Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Blace: Uručena rešenja o dodeli subvencija za razvoj poljoprivrede

Autor 7 нов 2017

BLACE- Danas su uručena rešenja o dodeli subvencija za razvoj poljoprivrede poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Blace.

Opština Blace je za podsticaj u poljoprivredi kroz više mera, predvidela 20 miliona dinara a danas su prema rečima predsednika Opštine Blace Zorana Jozića, uručena rešenja o dodeli subvencija  prvoj grupi poljoprivrednih proizvođača koji su podneli zahteve i koji su ispunili uslove za dodelu subvencija za razvoj poljoprivrede na teritoriji opštine Blace.

-Svi koji su podneli zahteve a ispunjavaju uslove, a skoro svi ispunjavaju uslove, dobiće sredstva što će iz godine u godinu podići kvalitet u poljoprivrednoj proizvodnji i omogućiti nam da budemo konkurentniji. Prošle godine podneto je oko 470 zahteva a ove 263. Obrada zahteva je u toku tako da će uskoro i ostali poljoprivredni proizvođači koji su podneli zahteve dobiti rešenja i biće im isplaćena sredstva, saznajemo od predsednika Opštine Blace Zorana Jozića.

Isored poljoprivredne službe Opštine Blace prisutne je pozdravio Bojan Nikolić, Dušan Zečević je pričao ispred zemljoradničke zadruge Blačke a predsednik Opštine Blace Zoran Jozić istakao je da se lokalna samouprava maksimalno trudi da što više pomogne poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja koji je pretežno poljoprivredni.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=71364

7 нов 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Blace: Uručena rešenja o dodeli subvencija za razvoj poljoprivrede”

 1. Tonin kuja

  Tik tak,sve je uništio sad pere ruke ali teško,pravda je spora ali dostižna.

  • Анонимни

   Nije stigla ni njegovae predhodnike tako da sumnjam da ce i njega da stigne.Pravda je samo za malog i ugnjetavanog coveka da ga dokusuri.

 2. Blačanin

  Ja ću da napravim zadrugu. Najviše se isplati.

 3. Boca

  Boze pa dal je moguce da ovaj narod jos uvek naseda na njegove price

 4. Ne zaboravlja nikad

  Ja predlazem da se uvede samodoprinos za celu opstinu i da se sav novac koje ima opstina sakupe i da se da predsedniku samo da se povuce sa mesta predsednika. Jer bolje da zivimo bez para neko vreme nego da nas vise ovako ponizava.
  Protumacite malo bolje,,nisu svi zahtevi obradjeni ,bice naknadno i tome slicno,,sta mislite ciji zahtevi ce biti reseni?
  Tatin,batin,tastov,sinovljev,pasin,pa ponovo u krug.

 5. Beli

  Neka daje kad ima.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up