Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Preko plota, Žitorađa.

Bolesno: Krade krstače sa groblja i ostavlja ispred kuća meštana

Autor 9 маја 2017

DOLJEVAC/ŽITORAĐA- Svake noći u nekom dvorištu u selu Šarlinac u opštini Doljevac, koje se nalazi između ovog mesta i Žitorađe, nepoznata osoba ostavi krstaču, koju uzima sa grobalja u Šarlincu i Voljčincu, opština Žitorađa.  Sledeće noći krstača osvane u drugom dvorištu. Dobrivoje Mitić iz Šarlinca kaže da su meštani uznemireni i uplašeni i nadaju se da će počinilac biti otkriven. Kako smo nezvanično saznali jutros je povodom ovog slučaja privedena jedna osoba u PS Doljevac za koju se sumnja da je počinilac ovog dela.

ilustracija

(Izvor Radio Koprijan)


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=61871

9 маја 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Bolesno: Krade krstače sa groblja i ostavlja ispred kuća meštana”

 1. Кад га нахватате,са све тим крстачама да га добро умлатите,да му никад ни у сан не дође а камо ли да помисли и уради психопата

 2. Koji su bre to bolesnici? Sto lepo ne odu da se lece…nije to strasno…ovo sto rade je strasnije

  • Sanja

   Odlicno se zna ko je to. I gde zivi i sa kim i sve. Policija ga privela pa ga pustila. Sta sledi dalje? Da ljudi cekaju i da ga biju sa tim krstacama. Stoka bolesna.

 3. Ja budale majko draga. Ama krstacu pa preko ledja dobro da ga izmere ne bi taj vise bazao po groblju

 4. Toplica

  Ako je bolestan, a jeste, zna se gde mu je mesto. Ako nije bolestan a postoji zakon i to se zna gde mu je mesto.Ali problem je u drzavi u kojoj nema pravde. Selo je opravdano u strahu i ako drzavni organi nesto ne preduzmu, a od prvog dana se zna o kom licu se radi (ali neznaju sta da rade sa njim), velika je verovatnoca da nece izaci na dobro, jer ce neko uzeti pravdu u svoje ruke….i kao sto biva u zemlji srbiji taj neko “ce odgovara” za budalu.

 5. Ma web kamere su zakon za te stvari,tehnika je napredovala ima i za nocno snimanje prvu noc bi ih pohvatali…

 6. Mirko

  Haha budala je to. Treba komšije da se dogovore i nocu da ga cekaju. Pa sa krstacom po glave. Nego dok se neuhvati na licu mesta i policija nista nemoze. Bez obzira u koju si drzavu. Zasto spremno za nocnu akciju komsije …

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up