Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Crtica iz kafane: Miki Žabac: Nikada se više nije radilo

Autor 19 маја 2017

KUJRŠUMLIJA- Radnici Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta “Kuršumlija” danas u centru grada obeležavaju pešačke prelaze. Posao obavljaju bez zaustavljanja saobračaja. Gosti kafica, koji su jutros posmatrali kako obavljaju posao, sa odobravanjem su komentarisali njihov rad. Posebno je bio oduševljen sekretar Crvenog krsta Milomir Nikolič, poznatiji kao Miki Žabac.

-Nikada se više nije radilo, prokometarisao je on.  Njegov komentar izazvao je polemiku među gostima o političkom opredeljenju. Nikolić je pojasnio da samo realno gleda stvari.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=62324

19 маја 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Crtica iz kafane: Miki Žabac: Nikada se više nije radilo”

 1. Hahaha naradio se žabac.

 2. Boban

  Aha!! A kad ce deo Parka koj je za decu da se uredi??? I kad vec jednom ce se grad oslobodi od psa lutalica????

 3. Drug

  A otkud Miki Žabac za vreme radnog vremena u kafani.Verovatno da bi realno gledao stvari,pa se to najbolje vidi iz kafane.

 4. Dva brata

  Ovo ne bi trebala da bude nikakva vest ovo treba da bude svakodnevnica. Ofarbali pešački prelaz., da uradiše 20 km seoskih puteva pa da se piše i slika.

 5. peda69

  Dzabe krecite ,kad pesacki niko ne postuje od vozaca.Semafore popravite gospodo,mi smo jedina opstina u srbiji koja nema semafore u gradU,ustvari nekad smo ih imali,glvno je daste kamere postavili i da naplacujete parking???

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up