Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Da Nikolina bude kao pre! Budimo humani!

Autor 12 маја 2018

PROKUPLJE- Rukometni klub Topličanin večeras od 19 časova na svom parketu dočekuju ekipu “Vranja”. Ova utakmica osim takmičarskog imaće i humanitarni karakter jer će svi prisutni gledaoci imati priliku da svojim prilogom pomognu lečenje Nikoline Josić iz Prokuplja.

-Ovo je drugi put da organizujemo ovakvu akciju. Pozivamo sve ljubitelje sporta, rukometa i sve ljude dobre volje da dođu na večerašnju utakmicu i svojim prilogom pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje Nikoline Josić, rekao je Bratislav Dunjić potpredsednik RK Topličanin.

Nikolina je devojčica koja je imala bezbrižno i srećno detinjstvo. U jesen 2017. godine krenula je u drugi razred, radovala se druženju sa drugarima, proslavila svoj 8. rođendan.
Neposredno nakon toga majka je primetila oteklinu na desnoj strani grudnog koša. Mislili su da se radi o povredi izazvanoj dečijim nestašlukom. Preventivno su otišli kod lekara i započeli analize koje su dovele do saznanja da Nikolina ima Ewing sarkom sa lokalizacijom na 7. rebru desne strane grudnog koša. Njena borba odmah počinje. Primila je 6 ciklusa hemioterapije. Sada je neophodna operacija kako bi tumor bio uklonjen. Operacija je moguća jedino u inostranstvu, za šta je roditeljima potrebna finansijska pomoć.
Nikolina je uprkos svemu vesela devojčica, svesna svega šta joj se dešava. Odbrojava dane do saznanja da je lečenje završeno i da može da se vrati normalnom životu.
Pomozimo Nikolini! Upišimo 482 i pošaljimo SMS na 3030.

Da Nikolina bude kao pre! Budimo humani!


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=80242

12 маја 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up