Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Danas počela rekonstrukcija Topličke ulice, ukupna vrednost radova oko 50 miliona

Autor 13 нов 2017

KURŠUMLIJA- JPKD Toplica počinje sa izgradnjom novih vodovodnih priključaka u Topličkoj ulici na magistralni cevovod br 5. Planirana vrednost radova je oko 1.700.000,00 dinara. Nakon toga, počinje se se sa izradom atmosferske kanalizacije u dužini od 800 metara, a planirana vrednost tih radova iznosi 14.000.000,00 dinara.

Očekivano trajanje radova je oko 30 radnih dana, pa molimo građane za razumevanje ukoliko dođe do kratkotrajnih prestanaka snabdevanja vodom, kažu u JPKD Toplica.
Sredstva za realizaciju javne nabavke predviđena su budžetom opštine Kuršumlije, dok će kontrolu izvršenja poslova vršiti JP za uređivanje građevinskog zemljišta “Kuršumlija”.

Nakon ovih radova počinje rekonstrukcija kolovoza i trotoara.

 

 

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=71745

13 нов 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Danas počela rekonstrukcija Topličke ulice, ukupna vrednost radova oko 50 miliona”

 1. pk

  Bravo za Kursumliju! A u Prokuplju i dalje mrtvo more. Za zadnjih 10 godina ni metar asfalta na lokalnim putevima! U gradu ove godine se hvale sa asfaltiranjem 7 ulica, a istina je da su jedva uradili 4, i ustvari od tih 7 ulica samo su 3 stvarno ulice, ostalo su sokaci od 50ak metara.

  • Ti ocito nosi iz Prokuplja . Koliko se ulozilo u infrastrukturu zadnjih pola godina toliko nije u predhodnih 20 godina

   • ....

    Za vreme.predhodne vlasti u Pk se godisnje asfaltiralo 20-30 ulica. Sada za 5 godina 7 ulica. Pametnome je dosta da napravi poredjenje.

  • Ana

   A odakle si ti, iz Zambezije? Prvo, ne znaš o čemu govoriš, u Prokuplju je više uradjeno nego svih ovih godina zajedno. Dosta se ulaže u infrastrukturu i tek će se ulagati, lokalna samouprava je obezbedila 220 miliona samo iz donacija!

   • ....

    Ko je bre donirao opstini 220 miliona? Znas li koje su to pare. To je skoro cetvrtina budzeta opstine. Pa ne zivimo u Diznilendu pa da nam neko pokloni tolike pare.

  • Prokupcanka

   Nemojte tako … Nemate očigledno dovoljno informacija…ako pratite I ostale portale videćete da svake nedelje izlazi vest o nekoj novoj ulici…mnogo se U prokuplju uradilo!

 2. Prokupcanka

  Od kako je Vučić na vlasti mnogo se radi I mnogo se uradilo! Rezultati si vidljivi!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up