Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Deca uživala u mjuziklu

Autor 4 окт 2017

PROKUPLJE- Ovogodišnja manifestacija Dečija nedelja, koju organizuje prokupački Dom kulture, biće zapamćena po dobroj atmosferi, koja se posebno osetila na veselom mjuziklu „Okreniobrni“ u kome su uživali predškolci, ali i učenici svih osnovnih škola. Autor teksta i muzike bio je Dragan Babić, aranžmane za pesme je pisao Ivica Trailović, a decu na sceni uveseljavali su glumci Srđan Baktijarević i Dejan Jovičić. U ovom projektu ova ustanova kulture okupila je najtalentovanije mlade glumce, hor „Sanjalice“ i mlade folkloraše.


-Cilj nam je bio da razveselimo decu u publici, ali i da gledajući ovu predstavu ponešto nauče.U tome su nam pomagala i talentovana deca koja sa nama nastupaju, rekao je Dragan Babić i dodao da je ovo prvi mjuzikl koji je napravljen u našem gradu.
Deca iz svih škola su podjednako uživala, te iz tog razloga ekipa koja je radila na ovoj muzičkoj predstavi, poručuje da će nastaviti da radi u ovom pravcu.
-Naši glumci su pokazali da se dobro snalaze i u ovom žanru, tako da ćemo naše najmlađe sugrađane rado i ubuduće razveseljavati i na ovaj način, naglasila je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.
U programu za Dečiju nedelju koji je pripremio Dom kulture, Prokupčane očekuje i koncert najmlađih članova KUD „Abrašević“ večeras u 19 časova, kao i druženje sa dečijim pesnicima u četvrtak 5. oktobra u 12 časova u bioskopu „Toplica“.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=69507

4 окт 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up