Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Državna inspekcija utvrdila: Blace u grupi najuspešnijih opština u Srbiji

Autor 17 јула 2017

BLACE- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izvršilo je analizu broja donetih inspekcijskih rešenja o rušenju građevinskih inspektora po službenoj dužnosti. Lokalna samouprava opštine Blace spada u jednu od jedinica lokalnih samouprava koje su najuspešnije u postupku donošenja inspekcijskih rešenja.

-Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da spadate u grupu najuspešnijih jedinica lokalnih samouprava koju čine sledeće opštine i gradovi: Sombor, Bela Crkva, Opovo, Novi Bečej, Niš, Gadžin Han, Blace, Bogatić, Kraljevo, Novi Pazar, Smederevo, Paraćin, Svilajnac, Bečej, Sremski Karlovci, Sremska Mitrovica, Ruma, Stara Pazova, Dimitrovgrad, Leskovac, Lebane, Medveđa, Crna Trava, Požarevac, Veliko Gradište, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi i Sokobanja.
U skladu sa tim, želimo da vam iskažemo zahvalnost na tome što ispunjavate kvote koje je utvrdilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i što poštujete dinamiku koja je dogovorena i samim tim očekujemo da ćete ostati u ovoj grupi najuspešnijih jedinica lokalnih samouprava, stoji  između ostalog u obrazloženju.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=65256

17 јула 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

19 komentara za “Državna inspekcija utvrdila: Blace u grupi najuspešnijih opština u Srbiji”

 1. Vidoje

  Ma kakva građevinska inspekcija?
  Jedan naš sugrađanin je dobio rešenje da ruši kuću iako ima urednu građevinsku dozvolu.
  A neki inspektori su i suspendovani jer su bili politički neposlušni i nepodobni.
  Nažalost, sve je politika.

 2. Petrasin

  Da , ali recite da je u toj grupi na zadnjen mestu. Resenje o rusenju doneto pre dve gidine a objekat nikada srusen

 3. Blačanin

  Ma građevinska inspekcija je nebitna. Ionako se u Blacu ništa novo ne gradi. Šta je sa budžetskom, finansijskom ili nekom drugom inspekcijom? ***

 4. Pera

  Svaka čast ovoj vlasti.Oni su najbolji što se tiče rušenja.Bravo,ako je ovo za pohvalu.Ruše oni i objekte koji imaju i uredne građevinske dozvole.Bilo na N1.I šta bi…

 5. Josanac

  A gledajte prvu recenicu: rusenje gradjevinskih inspektora 🙂
  Ovi samo da ruse 🙂

 6. Med i marmeladica

  Trebao je predsednik da napomene i da je licno on dao nalog za iskljucenje vode i struje nasem sugradjaninu i privatnom preduzetniku. Ovih dana se ocekuje da naredi da se jos jedna sahta zabetonira sto je vec vidjeno.
  Nadamo se da vazduh ne moze valjda!!!

  • Popadale maske

   Pa da. Sada je bar svima jasno ko u Blacu izdaje naloge za isključenje struje, izmeštanje brojila, utuženja za neplaćenu vodu od 4,500 dinara, kome da se odnosi smeće, ispred čije kuće da se očisti trotoar i slivnik a ispred čije ne, ko će da plati porez na kuću a ko ne, čije dete će da dobije stipendiju a čije ne, kome smete da se javite na ulici kome ne, …itd. itd…
   Normalan čovek bi vam rekao:
   Nije valjda da se time bave?
   Lažeš?
   Utripovao si neku teoriju zavere !
   Nemoguće, čini ti se, imaju oni preča posla!
   Ej, sad baš ga ti pretera !
   Nisu valjda toliki primitivci?
   Ma daj to nema nigde!
   To može samo bolesnik !
   Nemoguće, ipak imaju neku školu !
   E sad, moji sugrađani, zaključite sami pa za naredni listić razmislite dobro šta zaokružujete.

 7. Dusa

  Kako to da Prokuplje nije najbolje?

 8. Maki

  Hahah. Procitajte tekst ljudi, ako ste nepismeni onda pitajte nekog da vam objasni sta je receno. Predsednik Jozic je uspesan i sposoban covek kome se pametni dive!!! Jozicu samo napred, sve cestitke za tvoj rad uz tebe sam.

  • Narodna izreka

   Čega se pametan stidi
   budala se ponosi

  • Блачка

   Daj bre ne mlati praznu slamu.Najbolji u rušenju!Da li imaš nešto drugo da ga pohvališ?I mislio sam da nemaš.Zato sedi i ćuti,pametniji si.

  • Kengur

   Pa to si biser,vidis ono sto svi ostali ne vide.Domanovicev ,,vodja” vise nije in.Narod je progledao,neće više da ga vode slepci.

 9. To je to

  Čime se pametan stidi,budala se hvali.U prevodu,to nije za pohvalu,sramota.Hvale se glupostima.Kuršumličani rade puteve,ovi u Blacu ruše.Au,au,sramota.Ugledajte se malo na kolege iz Kuršumlije. Koliko ste asfaltirali puteve-0 km.Bruka.Najlakše rušiti i plašiti građane.

 10. Blačanin

  Ne zna se ko je gori ovi iz republike ili ovi iz opštine,teško narodu kada se oni sa ovime hvale.

 11. Cone

  To znači da se ruše svi bespravno sagrađeni objekti na rečnom koritu, zatim na raskrsnicama i ulicama, kao i kafic u dvorištu Srednje škole. Nadam se da će predsednik opštine lično da izda nalog da krene od svoje garaže i kuće pa redom sve nabrojano.

 12. Анонимни

  Nasa gradjevinska ispkcija zna da ukloni trafike i postavi nove po Blacu.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up