U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Evo kada se otvara gradski bazen u Prokuplju!

Autor 12 jun 2019

PROKUPLJE- Turističko sportska organizacija Prokuplje ovih dana obavlja završne poslove u okviru pripremagradskog bazena za predstojeće leto.

Kako ističe direktor TSO, Bratislav Lukić, završena je sanacija korita velikog bazena, čišćenje filtera, pumpne stanice, kao i nabavka hlora, a u narednom periodu predstoji i uređenje dva dečija bazena.

-Većina poslova za rad gradskog bazena je završena, ali da bi on bio kompletno opremljen svim sadržajima, biće potrebno još dosta toga da se uradi. Želimo da i našim najmlađim posetiocima obezbedimo još bolje uslove za boravak na gradskom kupalištu, tako da će uskoro početi i radovi na uređenju dva dečija bazena, gde će biti postavljene mozaik pločice, rekao je Lukić.

Pročitajte i...  Rezulati testiranja od 9. jula – jedno lice pozitivno na korona virus u Kuršumliji

Kako najavljuje, gradski bazen bi trebalo da počne sa radom 1. jula. Pored čiste i bakteriološki i hemijski ispravne vode, na gradskom kupalištu, kao i svake godine, biće i drugih sadržaja, kao što su osvežavajuća pića, sendviči, sladoled, ali i sportske aktivnosti i zabavni program u večernjim satima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467895

12 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up