Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Žitorađa.

Fondacija “Novak Đoković”danas zvanično uručila donaciju vrtiću u Žitorađi

Autor 11 сеп 2017

ŽITORAĐA- Predškolska ustanova „Prva radost“ u Žitorađi  nedavno je dobila na poklon sredstva iz fondacije „Novak Đoković “ za kupovinu mobilijara i dečijih igračaka. Tim povodom danas je u dvorištu vrtića održana  zvanična primopredaja, kojoj su prisustvovali direktorka i osoblje predškolske ustanove, zvaničnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Ivanom Stanojevićem i ljudi iz fondacije.
Predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanojević, kazao je da je opremanje dvorišta vrtića od velikog značaja za mališane u Žitorađi.

– Opremanje dvorišta vrtića je posao vredan svake pažnje i pohvale. Novak je još jednom dokazao da pored toga što je veliki teniser, on je još veći čovek. Naša dečica će uživati u igri i druženju.

Takodje,  napominje da je u planu  Ministarstva prosvete, proširenje vrtića, tako da će deca u Žitorađi imati uskoro sve neophodne uslove za rast i razvoj, kao i njihovi vršnjaci u Beogradu.

Iz vrtića su se još jednom zahvalili donatoru, a gospođa Gorana Džudža Jakovljević, rukovodilac u sektoru za razvoj projekata i programa fondacije „Novak Đoković“, ističe da je jedan od kriterijuma za dodelu donacije baš Žitorađi bio taj što ova ustanova ima veliki broj mališana.

(D. D.)

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=68244

11 сеп 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up