Smiley face
U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

Fudbal: Omladinci iz Topličkog okruga igrali sa vršnjacima iz Rusije

Autor 7 авг 2017

PROKUPLJE/BRZEĆE Omladinska reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala je međunarodnu prijateljsku utakmicu  FK „Zenit“ iz Sankt Peterburga (Rusija). Na poziv menadžmenta Hotela “Junior” iz Brzeća omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga je gostovala u pomenutom turističkom mestu odigrala svoju 87. utakmicu-izjavio je direktor Lige za mlađe kategorije i mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

Obradovao nas je poziv, iz razloga više, što ćemo odigrati utakmicu sa fudbalskim klubom koji dolazi iz bratske Rusije, klubom evropskog formata i to baš sa  FK “Zenit” iz Sankt Peterburga, koji se nalazi na pripremama u Brzeću.

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol na obe strane, sa mnogo zalaganja i borbenosti igrača, ali u prvom redu fer-pleja.

Na kraju prvog poluvremena rezuiltat je bio 2:0 u našu korist i tada se činilo da ćemo iz ove utakmice izaći kao pobednici.

U drugom poluvremenu usled bolje fizičko-taktičke pripreme našeg rivala, više igrača u rotaciji, “Zenit” je uspeo da preokrene rezultat i bude pobednik.

Istini za volju i u drugom poluvremenu imali smo par izuzetnih šansi koje nismo realizovali, ali kada se sve sabere i oduzmer nerešen rezultat bi bio prava mera ove utakmice.

Nakon utakmice je dogovorena dalja saradnja, a uslediće poziv i za „Zenit kup“ koji će se održati meseca Maja 2018. godine u Sankt Peterburgu.

Za reprezentaciju kadeta FS Topličkog okruga nastupili su:  Nikola Ružić, , Sava Lučić i Dušan Miladinović (FK “Radnički” Niš), Dušan Nestorović i Andrija Radovanović (FK “Jastrebac” Blace), Danilo Rakić (OFK “Kosanica” Kuršumlija),  Luka Bulatović, Momčilo Koprivica, Uroš Koprivica, Dimitrije Đorđević, Nikola Petković i Miloš Janković  (OFK “Topličanin” Prokuplje), Sava Dinić (FK “Žitorađa), Milomir Jovićević (gost igrač),

Omladinsku reprezentaciju FS Topličkog okruga u narednom periodu očekuje odigravanje velikog broja utakmica, a naredni protivnik nam je „Akadhmies Digenis Akritas Morfou“ (Kipar) – završava Dikić.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66437

7 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up