Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Humanitarna predstava za decu obolelu od raka

Autor 19 јуна 2017

PROKUPLJE- U okviru omladinskog volonterskog projekta „Daske koje život zrače“ Neformalna grupa „Tim mladih Fokus“ iz Niša izvela je u Domu kulture u Prokuplju predstavu „Heroji“.
U predstavi je prikazana jedna savremena porodica čije dete dobija rak, a njome su obuhvaćeni svi realni problemi sa kojima se susreće veliki broj porodica na putu do izlečenja njihovog deteta.


Jedna od glumica u predstavi i član tima „Fokus“, po završetku predstave je istakla da je njen cilj da jedni drugima pomažemo i u nevolji.
-Nikada se ne zna da li će se nekom od nas, ne daj bože, dogoditi isto. Ovom predstavom šaljemo podršku svim tim malim „herojima“, koji se svakog dana bore sa ovom opakom bolešću, da ne odustaju, istakla je Kaličanin i dodala da će sav novac od prodatih ulaznica biti uplaćen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, za izgradnju novog dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.
Ovom prilikom akteri predstave „Heroji“ su se zahvalili svima koji su im pružili podršku i omogućili da predstavu odigraju u Prokuplju.
U ime Opštine Prokuplje, zahvalnicu je primila većnica za kulturu Milica Erić.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=63958

19 јуна 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up