Smiley face
U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Izvedena “Lepotica Linejna”, Ljiljana Stjepanović oduševljena blačkom publikom

Autor 1 дец 2017

BLACE- Na pozorišnoj sceni kulturnog centra “Drainac” u Blacu izvedena je predstava “Lepotica Linejna”. Rađena po tekstu Martina Magdona u režiji Miloša Jagodića, predstava u kojoj se kao glumačka ekipa pojavljuju Ljiljana Stjepanović, Jelena Stajkovac, Dejan Tončić i Nikola Rakić u prepunoj sali blačkog kulturnog centra – Drainac, pobrala je sve pozitivne kritike i zasluženo osvojila srca prisutne bublike.

Po prvi put na sceni kulturnog centra – Drainac u Blacu zaigrala je i naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović koja je nakon predstave izjavila da je očarana publikom i celokupnom organizacijom.

-Ja sam očarana, prvi put sam u Blacu igrala predstavu i očarana sam publikom, organizacijom vaše direktorke, sala je bila prepuna a publika čarobna, rekla je nakon predstave Ljiljana Stjepanović.

Predstava Lepotica Linejna premijerno je  izvedena 2013.godine u kruševačkom pozrištu i od tada beleži preko 60 gostovanja širom zemlje.

Predstava nastala u koprodukciji kruševačkog pozorišta i ART Tema.

Glumica Jelena Stajkovac ističe da je takođe oduševljena publikom, domaćinima, scenom koja zaslužuje programe koji su na najvišem umetničkom nivou.

  • Dajemo punu podršku i direktorki kulturnog centra – Drainac i predsedniku opštine  da održe kontinuitet ovakvih pozorišnih  predstava u budućnosti, izjavila je glumica Jelena Stajkovac.
  • Direktorka kulturnog centra – Drainac u Blacu, Marija Ćurčić ističe da je veoma ponosna jer je večeras viđena brilijantna i predstava i gluma na čelu sa Ljiljanom Stjepanović i celokupnom glumačkom ekipom.

-Zahvaljujem se  svima koji su omogućili  da ovu predstavu  vidimo u Blacu,glumcima koji su prihvatili naš poziv,   i nadam se daljoj  saradnji  sa ovom produkcijom  i glumcima, rekla je direktorka Kulturnog centra – Drainac u Blacu Marija Ćurčić.

Lepotica Linejna“ je bila u takmičarskoj selekciji svih renomiranih festivala u Srbiji i regionu: „Teatar u Tvrđavi“ Smederevo ( nagrada Mara Branković za mladu nadu festivala Nikoli Rakiću za ulogu Reja Dulija ), „Borini pozorišni Predstava dani“ Vranje, „Dani Zorana Radmilovića“ Zaječar ( nagrada Zoranov brk za glumačku bravuru Jeleni Stajkovac za ulogu Morin Forlan ), „Balkan fest“ Dimitrovgrad, „Međunarodni festival glumca“ Nikšić, „Belef“ Beograd, „Art Trema Fest“ Ruma..„Teatar u jednom dejstvu“ Mladenovac 9.10.2015. i Festival u Aranđelovcu 10.11.2015. godine, na kom je i dobila nagradu na najbolju predstavu.

 

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72621

1 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Izvedena “Lepotica Linejna”, Ljiljana Stjepanović oduševljena blačkom publikom”

  1. Rentgen

    Glumica daje podrsku direktorki centra za kulturu “Drainac” i predsedniku opstine !!??
    Svaka cast glumici !

  2. Анонимни

    Sad smo odgledali predstavu i mnogo smo kultulni.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up