Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

JKP Blace: Štedite vodu ili zavrćemo slavine

Autor 7 авг 2017

BLACE- Mole se svi građani opštine Blace, a naročito naselja Blace, da racionalno koriste vodu u danima visokih temperatura, jer zbog neracionalne potrošnje vode prinuđeni smo da isključujemo seoska naselja.

Mole se svi građani opštine Blace, a naročito naselja Blace, da racionalno koriste vodu u danima visokih temperatura, jer zbog neracionalne potrošnje vode prinuđeni smo da isključujemo seoska naselja.

U ovom trenutku naizmenično, a u istom vremenskom periodu, isključuju se Đurevac, Prebreza, Čučale i Džepnica, a istovremeno u drugom terminu seoska naselja Bela Zemlja, Stubal i Suvi Do-zaseok Seničani. Ako se nastavi ovakva neracionalna potrošnja vode biće isključivana periodično i druga seoska naselja opštine Blace.

JKP „BLACE“

(izvor Blace info press)


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66390

7 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

12 komentara za “JKP Blace: Štedite vodu ili zavrćemo slavine”

 1. ako se isključuje onda svima. Sad’ je neko građanin drugog reda a kad treba da plati vodu, takse, poreze.. onda smo svi jednaki. Prva ili druga gradska zona (sa minimalnim razlikama u osnovicama)

 2. Blačanin

  Ne pada mi na pamet da štedim vodu sa ovim cenama komunalnih usluga.
  I još preko svega taksa od 150 dinara što je čista pljačka građana.
  Zašto da štedim vodu? Da bi se napunio bazen?

 3. ana

  Molim JKP Blace i celnike opstine Blace da JAVNO daju saopstenje o potezima koje preduzimaju na resavanju problema sa izlivenom kanalizacijom na ulazu i izlazu iz grada, moze i na zvanicnoj stranici opstine ! Kao gradjani imamo i mi valjda nekakva PRAVA a ne samo obaveze.

 4. Moje Blace

  Kanalizacija kod igrališta smrdi već mesecima.
  Ili nadlezne sluzbe ne smeju da reaguju ili nas neko pravi majmunima. Sve vreme neko pokušava da pokaže kako je bazen najvažniji, a smrad od kanalizacije nije bitan. Svaki Blačanin (a ne Župljanin) zna da je onaj kanal služio za odvođenje atmosferske vode u jezero a ne za ispuštanje kanalizacije.
  I još misle da razvijaju turizam u Blacu. KAKO BRE ??? Verovatno da u brošurama posavetuju turiste da zatvore nos kad ulaze i izlaze iz Blaca jer ni u Đurevcu nije bolje.
  Javi se predsedniče, objasni građanima o čemu se radi ako smeš i umeš! Znam da čitaš ove komentare.

 5. Nečuveno

  Po ugovoru sa korisnicima JKP je DUŽNO da građane snabdeva ZDRAVOM PIJAĆOM VODOM bez ograničenja.(TAČKA)
  Naselju kojem privremeno isključe vodu iz tehničkih razloga DUŽNI su da neprekidno dopremaju CISTERE sa ZDRAVOM PIJAĆOM VODOM.
  E sada dragi moji građani ili trpite ili se borite za svoja prava koja debelo i pošteno plaćate nekom ko se bahati i zlostavlja vas vašim novcem teškom mukom zarađenim.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up