Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Još jedna pobeda Dušana Savića, u Nišu napada državni rekord u Benč pressu

Autor 2 дец 2017

PROKUPLJE- Reprezentativac Srbije u Bodybildingu i Benč pressu Dušan Savić (27) iz Prokuplja pobedio je na Kimit kup-u, koji je održan u Beloj Palanci u sklopu GPC federacije, disciplina RAW Benč press. Takmičenje je bilo kvalifikaciono za Balkansko prvenstvo koje će se održati u aprilu 2018. godine. Savić koji se prvenstveno takmiči u Bodibildingu, gde je višestruki državni šampion u svim federacijama i 5-ti na Mr. Universe, pobedio je sa podignutih 170kg u RAW Benč pressu (bez opreme), u kategoriji seniora do 90kg i time nadmašio konkurente, među kojima je najbolji rezultat bio 110kg. Savić je takođe u Benč pressu višestruki Državni šampion u svim federacijama, 2-gi na Balkanu i 3-ći u Evropi. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta (Bodybuilding i Powerlifting), ako bi uzeli u obzir da je pristup treninga i ishrane totalno različit za ova dva sporta.
-Lep je osećaj nepobedivosti pa mi današnja pobeda i kvalifikacija za Balkansko prvenstvo itekako prija, ali nisam zadovoljan svojim rezultatom jer je moj lični rekord 200kg iz Benča pressa i smatram da trenutno nisam u pravoj formi. Nadam se da ću uspeti 16. decembra u Nišu da srušim nacionalni rekord u Benč pressu što je moja velika želja. Upornost i vera u samog sebe kada niko drugi ne veruje u vas, krucijalna za uspeh u ovom sportu-kaže Savić.
Takmičenje koje Saviću predstoji za kraj ove 2017. godine je Gala Kup u Nišu, disciplina je RAW Benč press, a biće održano 16. decembra, u sklopu GPC federacije.
Savić poziva sve ljubitelje ovog sporta da dođu u Niš i prisustvuju velikom spektaklu koji će prirediti najbolji takmičari iz zemlje i regiona pošto je takmičenje internacionalnog karaktera.
 

Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72700

2 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up