Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Još jednom o Mostarskoj ulici

Autor 13 авг 2017

PROKUPLJE- Pripreme za asfaltiranje Mostarske ulice u Prokuplju su završene. Ostalo je samo da se ulica presvuče asfaltom. Naša čitateljka Jelena Babić nam je poslala fotografiju sa pitanjem: Da li će ulica biti asfaltirana u postojećem stanju ili će ukloniti bespravno podignut objekat-pitanje je sad?

Ona se zahvaljuje opštini što je omogućila da nakon dugog niza godina deca ne gaze blato i ne udišu prašinu.
Ali, da li će asfaltiranje Mostarske ulice dobiti epilog na kraju, pita se ona.
Inače, već smo pisali da vlasnica ovog objekta ne dozvoljava rušenje uz nadoknadu a većnik za infrastrukturu Milan Aranđelović je kazao da će epilog biti na sudu.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66674

13 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Još jednom o Mostarskoj ulici”

  1. mile

    Živo me interesuje koji će nadzorni organ da potpiše da je posao urađen kako treba, i ko će da potpiše upotrebnu dozvolu za ovako urađenu ulicu.

  2. Nunule

    Kako je ulica dobila gradjevinsku dozvolu ako nisu reseni imovinsko-pravni poslovi? Zasto su krenuli u izgradnju, dok ne rese ovakva pitanja, nisu imali drugu da rade, sve su vec uradjene? Prvu ulicu uzeli da rade i pokazali strucnost i znanje

  3. grada

    Kako narodu ugoditi, da nisu poceli ne bi valjalo , kad su dosli do asfalta ponovo ne valja.Ko je kriv sto je objekat na ulici.Verovatno neko nije obavljao svoju duznost kad je objekat na ulici/ Alo ima pravde spor moze da se brzo okonaca.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up