Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Jozić izvršio inspekciju: JKP Blace spremno za zimsko održavanje ulica i puteva

Autor 5 дец 2017

BČACE- Predsednik opštine Blace Zoran Jozić posetio je plac JKP Blace gde se nalazi mehanizacija za zimsko održavanje ulica i puteva, Obilazeći mašine sa direktorom JKP Blace Dejanom Sredojevićem predsednik Jozić se uverio da je mehanizacija spremna i rekao da Blačani ne treba da brinu o prohodnosti puteva u zimskoj sezoni.

-Zimska sezona kreće a službe koje to rade su spremne. Posebno mi je drago što će posao raditi naše Javno komunalno preduzeće, koje je sposobno da odgovori na stroge uslove koje smo postavili programom rada zimske službe – istakao je predsednik Jozić.

– Imajući u vidu da se JKP „Blace“ niz godina bavi održavanjem puteva u zimskoj sezoni, na teritoriji opštine Blace, uz dobru organizaciju spremni smo za rad u zimskim uslovima. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju, ljudstvo i opremu za rad u zimskoj službi. Danas smo predstavili samo deo mehanizacije i potrebnih sredstava za održavanje puteva – kazao je Sredojević.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72907

5 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Jozić izvršio inspekciju: JKP Blace spremno za zimsko održavanje ulica i puteva”

 1. Glasač

  Znači spremni za novo vanredno stanje ako bude trebalo. Ha,ha,ha. Da ne stoje kamioni bez veze.

 2. Realna

  Od kad je on inspektor!?!

 3. Cyberian

  E ovo mora da komentarisem.Vucic koji nikad nigde nije radio kontrolise putare.vojnike.bankare.elektricare.telekomce.postare.policajce.hirurge.Ovaj ucitelj po ugledu na njega kontrolise komunalce.masiniste.poljoprivrednike.laborante.glumce…E moja braco nepismena i zatucana zato nam tako i ide.I nikad nece biti bolje..

 4. Cyberian

  Odakle pa ovaj zna da li je u redu i ispravno ili nije u redu i neispravno.Dal treba ovakvi polupoliticari seoski da kontrolisu i hirurge.babice i ginekologe.E stvarno nam nema spasa

 5. Miki

  Blace bi mnogo bolje funkcionisalo da je Ivan predsednik

 6. Mićko

  Jel smenio Ivana?

 7. Radnik

  A kad će da se prodaje JKP? Ima li zainteresovanih?

 8. Glasač

  A kad će da izvrši inspekciju kanalizacije kod igrališta?

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up