Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

JP Putevi Srbije pozivaju javnost na sastanak radi upoznavanja sa predlogom projekta trase budućeg autoputa od Pločnika do Merdara

Autor 6 дец 2017

KURŠUMLIJA- U skladu sa Standardima Evropske Investicione Banke (EIB) i Evropske Banke za Obnovu i Razvoj (EBRD), Javno preduzeće „PUTEVI SRBIJE“, kao nosilac projekta u postupku izrade Idejnog projekta i Studije izvodljivosti sa Studijom o proceni uticaja na životnu sredinu i socijalne aspekte za izgradnju Autoputa E-80 u Srbiji (SEETO Ruta 7): deonica od Pločnika do Merdara, pozivaju pojedince, javnost, organe i organizacije zainteresovane za upoznavanje sa predlogom projekta trase budućeg autoputa i razgovorima o budućim uticajima izgradnje kao i tokom svih faza izrade projektne dokumentacije, izrade Studije o proceni uticaja na socijalne i aspekte zaštite životne sredine.

Sastanak koje će se održati dana 14.12.2017. godine u 11:00 časova u zgradi Opštine Kuršumlija.

Pitanja i komentari povodom ovog projekta mogu biti dostavljeni pisanim putem poštom ili putem e-maila na dole naznačene adrese ili direktno tokom javnih konsultacija.

Za dodatne informacije možete da kontaktirate:

JP PUTEVI SRBIJE
Bulevar kralja Aleksandra 282
11000 Beograd
Tel 011/30-40-604

e-mail mimoza.jelicic@putevi-srbije.rs


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72953

6 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “JP Putevi Srbije pozivaju javnost na sastanak radi upoznavanja sa predlogom projekta trase budućeg autoputa od Pločnika do Merdara”

  1. Kao da se JAVNOST tu nesto pita.

  2. Posmatrac

    Ta put nam je toliko potreban……da nemam reci. Za koga i kome ga gradimo. Sta konkretno mi gradjani toplice dobiamo sa tim. Apsolutno nistaaaaa.Sem sto ce sverceri raditi mnogo bolje,vise,bolje……

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up