Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Koka kola pomaže mladima da lakše dođu do posla

Autor 10 окт 2017

PROKUPLJE- Opština Prokuplje jedna je od 14 opština u Srbiji u kojoj se realizuje program podrške mladima „Coca-cola HBC“Srbija, čiji je cilj sa pomogne mladima da lakše dođu do zaposlenja.

Nezaposleni mladi iz Prokuplja imaju priliku da u besplatnim edukativnim radionicama koje će se u Opštini Prokuplje održavati od 16. do 18. oktobra i od 13. do 15. novembra, steknu nove lične i poslovne veštine, ključne za zaposlenje.
Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji , poslovnoj administraciji, upravljanju projektima , pripremi poslovnih planova, kao i o tome kako da lakše dođu do posla.
U okviru interaktivnih radionica koje će voditi sertifikovani stručnjaci, polaznici će imati priliku da unaprede svoje lične veštine i steknu praktična znanja. Deo programa odvijaće se i kroz digitalnu platformu koja će putempredavanja , radionice i brojne literature mladima omogućiti dodatnu edukaciju. Nakon završene obuke svi polaznici radionica dobiće sertifikat koji izdaje„Coca-cola HBC“Srbija.
Zainteresovani kandidati mogu se za učešće u radionicama prijaviti na sajtu www coca-colapodrškamladima.
Pozivaju se mladi iz Prokuplja i okoline da se prijave za učešće u radionicama gde će moći da dobiju korisne savete i pomoć pri traženju posla i snalaženju na tržištu rada. Oni koji su u već završili obuku ocenili su ovaj program kao veoma korisnim, a 24 polaznika je našlo posao ubrzo nakon edukacije. To su rezultati koji najbolje govore o kvalitetu radionica.
Program „Coca-cola“ podrška mladimase realizuje sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.Pokrenut je u maju 2017. godine , a radionice je do sada prošlo oko 200 polaznika iz Ćuprije, Kraljeva, Smederevske Palanke, Aleksinca i Šida.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=69878

10 окт 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Koka kola pomaže mladima da lakše dođu do posla”

  1. nikad robom

    Cisto muljanje i mlacenje prazne slame. Jadni su oni kojima ovakva “edukacija” treba da obezbedi posao. Svima nam je dobro poznato koliko realno trziste rada “vapi” za ovakvim strucnjacima komunikacije ,poslovne administracije, upravljanja projektima.. .Uostalom, sirom Srbije su pootvarani sareni sega-mega univerziteti za sticanje diploma koje imaju vrednost samo ako su “armirane” partijskom knjizicom vladajuce stranke. Bilo bi drazesno cuti koliko je sama Coca-Colla Company uposlila ovakvih navodnih strucnjaka.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up