Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Koncert evropske zvezde u Prokuplju

Autor 14 нов 2017

PROKUPLJE- Evropski prvak u klasičnoj harmonici Dušan Sekulić održače koncert 29. novembra u 20 sati u Dimu kulture u Prokuplju.  Ovo će biti posebna prilika i veče u kome će posetioci moći da uživaju u raskošnim interpretacijama vanvremenskih kompozicija Baha, Bramsa, Mocarta, ali i u inovativnom i energičnom izvođenju obrada svetskih muzičkih hitova, kao i jedinstvenim autorskim delima Sekulića.

Ovo je istovremeno i poziv zainteresovanoj publici da dođe i uživa u nastupu svetski poznatog umetnika Dušana Sekulića, jer će na taj način učestvovati u velikoj i humanitarnoj akciji Rotarakt kluba Prokuplje. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je za kompletno opremanje neophodnim rekvizitima prokupačkog Dečijeg hora „Sanjalice“, kao i projektu Rotarakt kluba Bjeljina, za opremanje igrališta na otvorenom za decu sa posebnim potrebama.
Maestro harmonike Dušan Sekulić će u Prokuplju nastupiti sa još deset izvođača, među kojima će biti i Dečiji hor „Sanjalice“.
Koncert će biti održan u okviru turneje ovog umetnika pod nazivom „Ljubav nije samo riječ“.
Umetnik svetsakog glasa Dušan Sekulić je magistrirao na Bečkom konzervatorijumu „Franc Šubert“. Pored vrhunskih umetničkih dometa u interpretaciji klasične muzike, maestro Dušan Sekulić se u poslednje vreme predstavlja muzičkoj javnosti svojim kompozicijama, koje izvodi sa bendom, a u kojima uspešno povezuje različite muzičke stilove. Nastupao je u mnogim zemljama, među kojima su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Mađarska, Češka, Austrija, Srbija, Italija, Španija, Australija, Tunis.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=71825

14 нов 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up