Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Koncert učenika i nastavnika Muzičke škole

Autor 11 јуна 2018

PROKUPLJE- U sredu, 13. juna, u Domu kulture u Prokuplju nastavnici i učenici Muzičke škole “Kornelije Stanković” održaće koncert klasične muzike. Koncert počinje u 19 sati.

-Pozivamo sve da dođu i uživaju na jednom mestu u muzici, koju će retko gde moći da čuju na jednom mestu. Obećavamo da će biti veličanstveno kao i uvek, jer ovim koncertom obeležavamo i zvaničan kraj ove školske godine, poručio je direktor Muzičke škole „Kornelije Stanković“ Vladimir Drobnjak.
On je još jednom, sa velikim i vidnim zadovoljstvom pohvalio sve učenike, poželeo im da sledeće godine budu još uspešniji i naglasio da se veoma ponosi uspesima koje su ostvarili u ovoj školskoj godini.
-Osvojili su 43 nagrade i četiri pohvale na različitim nivoima takmičenjima. Isto toliko puta su na najbolji i najlepši način predstavili svoju školu i grad. O njima se pričalo, priča se i pričaće se gde god se pojave. Naša obaveza je samo da ih i ubuduće podržavamo i podstičemo, jer je Prokuplje grad, koji itekako ima čime da se pohvali i takmiči, naglasio je Drobnjak.
U Muzičkoj školi „Kornelije Stanković“ ove godine je uvedeno i pripremno odeljenje za uzrast od pet do sedam godina. Upis u narednu školsku godinu na šest odseka ove škole je 14. i 15. juna.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=81619

11 јуна 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up