Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Korisno predavanje za poljoprivrednike

Autor 10 авг 2017

BLACE- Savetodavci poljoprivredne stručne službe Prokuplje održali su u Kulturnom centru Drainac predavanje sa mnogobrojnim temama vezanih za poljoprivredu.

Jedna u nizu tema bila je i higijena muže i aparata za mužu što je bitan faktor koji utiče na kvalitet mleka a u narednom periodu cena mleka biće formirana upravo u zavisnosti od kvaliteta mleka, saznajemo od Igora Petrovića, savetodavca za stočarstvo poljoprivredne stručne službe Prokuplje.

Dejan Tonić, savetodavac za voćarstvo je istakao da poljoprivredna stručna služba Prokuplje tokom poslednjih dana aktivno obilazi sve opštine u Topličkom okrugu i održava ovakva predavanja sa mnogobrojnim temama koje se tiču poljoprivrednika.

Predavači su bili savetodavci poljoprivredne stručne službe Prokuplje: Dejan Tonić, Marinko Jovičić, Snežana Jović  i Igor Petrović a skupu je prisustvovao i direktor PSS Prokuplje, Žarko Koprivica.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66570

10 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Korisno predavanje za poljoprivrednike”

 1. Poljoprivrednik

  Marko što nisi došao skup je bio otvorenog tipa.

 2. Stanojlo

  Stvarno bre gde su ovde poljoprivrednici?
  De je direktor srednje ?

 3. Vasington

  Na slikama prepoznajem coveka koji je skoro stigao u rodno selo, inace je radio u jednom rudarskom gradu. Pa kakav je on poljoprivrednik , covek u zivotu nije drzao motiku u rukama ……… a tek ove u zadnjem redu da ne pricam

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up