Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

„Krpica za naočare – Kuršumlija“ dobila drugu nagradu na izložbi u Leskovcu

Autor 14 нов 2017

KURŠUMLIJA- Turistička organizacija opštine Kuršumlija osvojila je drugu nagradu u kategoriji “upotrebni predmet” na međunarodnoj izložbi suvenira i turističkih publikacija “Leskovac 2017”. Nagrađen je upotrebni predmet „Krpica za naočare – Kuršumlija“, koja se sastoji od novog kreativnog dizajna natpisa KURŠUMLIJA. Novi dizajn je rađen sa više boja i više simbolike. Svako slovo je urađeno sa motivom ili asocijacijom na neku turističku atrakciju i simbole Kuršumlije. Novi logo – natpis budi radoznalost i poziva na avanturu kroz Kuršumliju, kaže Jasmina Savić, direktorka Turističke organizacije opštine Kuršumlija.

Drugo mesto za krpicu za naocare

-Na desetoj po redu „Izložbi suvenira i turističkih publikacija, koju je pod pokroviteljstvom grada Leskovca organizovala Turistička organizacija Leskovac, izlagači su se takmičili u sledećim kategorijama: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 strana, Višelisna turistička publikacija sa više od 50 strana, video publikacije – turistička reportaža i najbolji promotivni film, najbolji suvenir, upotrebni predmet, eksponat, kolekcija fotografija i pojedinačne fotografije, turistička mapa, turistički plakat i turistička razglednica. Turističku ponudu svojih krajeva prikazalo je četrdeset izlagača iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Bugarske-kaže Jasmina Savić.

Inače. kriterijumi za dodelu nagrada za sve kategorije bili su promocija i unapređenje turističkih potencijala, kvalitet, originalnost i izvornost sadržaja, originalnost, odnosno kreativnost fotografija i kvalitet štampe.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=71844

14 нов 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “„Krpica za naočare – Kuršumlija“ dobila drugu nagradu na izložbi u Leskovcu”

  1. CITALAC

    Jaoj krpica, pa to je nesto u odnosu za 200 000nocenja u odnosu na planinku

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up