Smiley face
U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Kulturni centar proslavio rođendan

Autor 6 дец 2017

BLACE- Kulturni centar “Drainac” obeležio je 56 godina od osnivanja programom koji su pripremile amaterske grupe. Prema rečima direktorke Marije Ćurčić povodom značajnog datuma za kulturni centar i Blace, prisutni su imali priliku da vide deo repertoara koji je kulturni centar ove godine radio, dodajući da je ovo veče posvećeno amaterima kulturnog centra i onima koji su radili sa njima.

Kulturni centar –Drainac Blace, inače ove godine ustanovio je i tri nove manifestacije – Kulturno leto, likovni konkurs – Ovde je nebo moje, ovde je ljubljena Toplica, u okviru manifestacije – Blace Draincu a održane su i dve likovne kolonije, letnja i tematska povodom obeležavanja 100 godina Topličkog ustanka.

Programski deo izveden povodom velikog jubileja Kulturnog centra činili su nastupi FA Drainac, Dramska radionica Kreativni put izvela je deo predstave – Ljubav šta je to, nakon čega je amatersko pozorište Teatar 13 izvelo predstavu – Probudi se Kato.

Prisutni su imali priliku i da pogledaju izložbu likovnih radova polaznika Likovne radionice – Da Vinči koja takođe radi pri kulturnom centru – Drainac.

Publika koja je u velikom broju ispratila sva ova kulturna dešavanja u okviru obeležavanja velikog jubileja kulturnog centra – Drainac, izvođače na bini više puta nagrađivala je gromoglasnim aplauzima što je za Kulturni centar – Drainac i najlepši rođendanski poklon.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72925

6 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Kulturni centar proslavio rođendan”

  1. Penzioner

    Da komunisti nisu napravili dom kuture pre 56 godina moglibi ovi danas napredni sa ovim demokratama na livadu da se okupljaju i da aplaudiraju.

  2. Анонимни

    Zasto ne kazete da je dom kulture otvoren 5 decenbra u znak secanja kada je Blace oslobodjeno u drugom svetkom ratu od okupatora.Dosli divlji oterali pitome pa sad hoce da prikriju istorijske cinjenice.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up