Smiley face
U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

Kuršumlija: Smenjen prvi čovek opštinske uprave

Autor 16 јула 2017

KURŠUMLIJA- Na predlog predsednika opštine Kuršumlija Radoljuba Vidića Opštinsko veće razrešilo je dosadašnjeg VD načelnika Opštinske uprave Vladana Jovanovića. Za vršioca dužnosti postavljen je Miljan Radosaljević, diplomirani pravnik i samostalni stručni saradnik Opštinske uprave opštine Kuršumlija. Nezvanično saznajemo da je Jovanović smenjen po nalogu upravne inspekcije jer nije ispunjavao uslove za ovu funkciju.

Miljan Radosavljevic, novi VD nacelnika

U nastavku sednice podržan je i predlog rešenja o obrazovanju Konkursne komisije za izvor načelnika Opštinske uprave koja će raditi u sledećem sastavu: Predrag Ristić, Petar Mijajlović i Nataša Milenković. Na pomenutoj sednici usvojen je i predlog Odluke o raspisivanju javnog konursa za postavljenje načelnika Opštinske uprave opštine Kuršumlija.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=65202

16 јула 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Kuršumlija: Smenjen prvi čovek opštinske uprave”

 1. Nikola

  Bravo Miljane…

 2. ivan

  Napokon pravi covek na pravom mestu!

 3. Petrasin

  A kako je neko ko nije ispunjavao uslove za tu funkciju , uopste i bio na tom mestu i po cijoj preporuci. Zar prvo ne bih trebalo to preispitati ko stoji iza toga i ko je taj ko je ,, nestrucno,, lice postavio na tu funkciju. Da nije smesno bilo bih zalosno.

 4. Sekiraca

  Nekaze se nebih trbalo nego nebi trebalo!

 5. Sekiraca

  Bilo biH lepo da se zaista malo pozabavimo pravopisom ,kad već želimo da se javno oglašavamo.

  • Petrasin

   Bitno je da smo se razumeli. A kada neko nema argumenata za navedenu temu hvata se pravopisa kao i vecina sa Tominim diplomama.

   • Ziiipko

    Pa naravno da treba da se hvata pravopisa, ipak su ovo TOPLIČKE VESTI! Ne bi trebalo da ovakve greške prolaze neispravljeno!

 6. MAJA

  Sve pohvale inspekciji. Samo bi i druge inspekcije trebalo da vide ko je sve postavljen na pojedinim rukovodećim mestima. Miljan je mlad, pametan, obrazovan čovek koji zaslužuje da bude načelnik.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up