Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Likovna radionica: Mladi umetnici slikali Hisar

Autor 19 апр 2017

PROKUPLJE- U organizaciji Kulturno-obrazovnog centra „Toplica“, prokupački srednjoškollci imali su priliku da učestvuju u radu likovne radionice koja je održana u periodu od 27. aprila do 7. marta.

Mladi likovni stvaraoci su tokom desetodnevnog druženja pokazali svoj talenat i stekli nova iskustva u oblasti likovne umetnosti, a u tome im je i ovoga puta pomogao akademski slikar Vladan Labović.
-Za ovu likovnu radionicu izvršena je animacija tri talentovana srednjoškolca, koji takođe imaju iskustva u likovnom stvaralaštvu. Njihov zadatak je bio da na platnu pokažu svoje zajedničko umeće i oslikaju naše brdo Hisar. KOC „Toplica“ je učesnicima radionice obezbedio materijal i prostor za rad, a rezultat tog rada je slika koja će krasiti prostorije naše ustanove, kazala je direktorka KOC „Toplica“ Ljiljana Krasić.
Za uloženi trud i umeće koje su pokazali, učenici su nagrađeni diplomom i skromnim poklonima. Direktorka Krasić je ovom prilikom izrazila zadovoljstvo zbog velikog interesovanja dece za učešće u ovakvim radionicama i istakla da će ova ustanova i dalje nastaviti da animira mlade i pružiti im mogućnost da pokažu i razvijaju svoj talenat. Cilj je da što veći broj dece uzme učešće u radu radionica, tako da će u narednom periodu one biti organizovane za decu koja do sada nisu učestvovala. Ovoga puta u radionici su učestvovali učenici Gimnazije, Uroš Jovanović, Sandra Stojanović i Kosta Todorović. Planirano je da naredna radionica bude organizovana u letnjem periodu, da ima takmičarski duh, a najuspešnijim učesnicima biće dodeljene vredne nagrade.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=60958

19 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up