Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Literarni konkurs za osnovce

Autor 5 дец 2017

PROKUPLJE- Kulturno-obrazovni centar “Toplica“ raspisao za učenike osnovnih škola u Prokuplju literarni konkurs na temu „I sumnja i radost jednakom snagom traju u meni“.

-U susret novogodišnjim praznicima, već treću godinu za redom raspisujemo literarni konkurs kako bi našim najmlađim književnim stvaraocima dali priliku da pokažu kreativnost, znanje, maštu i talenat, rekla je direktorka KOC-a Ljiljana Krsić i istakla da ova ustanova tokom cele godine nastoji da u svojim aktivnostima uključi što veći broj dece i omladine.
Konkurs traje od 5. decembra do 20. decembra, a rezultati konkursa biće objavljeni 25. decembra. Dodela nagrada za autore tri najbolja rada organizovana je 27. decembra u prostorijama KOC-a.
Jedan od uslova konkursa je da radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom učenika, ispod upisati naziv škole, razred, mentora i broj telefona deteta i roditelja.
Radovi se mogu poslati poštom na adresu-Kulturno-obrazovni centar Toplica, Knez Mihajlova 55, ili lično predati u prostorijama KOC „Toplica“.
Za dodatne informacije pozvati broj 027/312-113


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72892

5 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up