Smiley face
U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Majstori iz Blaca bolji od Kuršumličana

Autor 8 феб 2018

KURŠUMLIJA/BLACE- U sportskoj hali u Kuršumliji sinoć su KMF Bele crkve i KMF Jastrebac odigrali trening utakmicu u okviru priprema za nastavak prvenstva. Blačani, koji se takmiče u Prvoj ligi, dva ranga iznad Kuršumličana, bili su bolji i pobedili sa 4:1. Utakmici je prisustvovalo stotinak navijača.

Sportski direktor Kuršumličana Ivan Zdravković kaže da je utakmica bila veoma dobra i da su gledaoci imali šta da vide iako je utakmica bila prijateljska.

-Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu jer smo još uvek u fazi priprema. Gosti su u ovom trenutku kondiciono spremniji što se i videlo na terenu. Osim toga imaju i veoma jak tim pa je bila dobra prilika da vidimo koliko vredimo u meču sa ekipom iz elitnog futsal takmičenja-kaže Zdravković i dodaje da sportkim prijateljima iz Blaca želi puno uspeha u prolećnom delu sezone i da se približe vrhu tabele.

Govoreći o svom timu Zdravković ističe da je zadovoljan kako protiču pripreme i dodaje da će ekipa biti spremna za 24. februar kada igraju u Bujanovcu. Pre toga odigraće još dve pripremne utakmice sa ekipama iz Niša.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=75802

8 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up