Smiley face
U kategoriji Društvo, Merošina, Poslednje Vesti.

Merošina: Sabor lovaca “Malojastrebački vuk”, lov na vuka, šakala i lisicu

Autor 11 феб 2018

MEROŠINA- Lovačko udruženje „Mali Jastrebac“ iz Merošine organizuje narednog vikenda tradicionalni Sabor lovaca u lovištu „Koviljača“.

Okupljanje učesnika, uz čaj za dobrodošlicu, zakazano je za nedelju, 18. februara u 6 sati i 30 minuta ispred hotela na Oblačinskom jezeru. Nakon okupljanja organizovan  je zajednički izlazak na teren, koji ima za cilj korigovanje brojnosti predatora vukova, šakala, divljih mačaka i lisica.

Po obilasku terena za sve učesnike Sabora organizovan je ručak u 13 sati u restoranu hotela na Oblačinskom jezeru.

Svi zainteresovani lovci i ljubitelji prirode, kotizaciju za učešće na Saboru u iznosu od hiljadu dinara, mogu da uplate kod Zdravković Gorana ili kod ostalih predsednika sekcija. Prijave za učešće su najkasnije do četvrtka 15. februara 2018. godine.

-Mnogo godina se družimo priroda, njeni ljubitelji lovci, predatori i divljač. Ove godine nastavljamo druženje uz uzajamno razumevanje, beskrajno poštovanje i široko angažovanje lovačkog podmlatka. Pozivamo sve da nam se pridruže u što većem broju- kažu iz Lovačkog udruženja „Mali Jastrebac“.

Nakon organizacije Sabora lovci najavljuju još jedno tradicionalno okupljanje, Lovačku zabavu, koja će na istom mestu biti organizova 3. marta 2018. godine.

(Dušan Vasković, Merošinske vesti)

Ilustracija, foto Lovački savez Srbije


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=75931

11 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Merošina: Sabor lovaca “Malojastrebački vuk”, lov na vuka, šakala i lisicu”

  1. Jezivo! Kladim se da u ratu ne bi potegli pusku, ali se izivljavaju nad zivotinjama koje ih nicim ne ugrozavaju! Jos opisuju ovak horor besmislenim “druzimo se divljac i mi”. Fuj!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up