U kategoriji Društvo, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Merošina: U nedelju “Dani višnje”, goste zabavlja Tropiko bend

Autor 17 juna 2019

MEROŠINA- Tradicionalna manifestacija „Dani višnje“ biće održana u nedelju 23. juna 2019. godine na Oblačinskom jezeru u organizaciji Narodne biblioteke Merošina i lokalne samouprave. Centralni događaj biće koncert Tropiko benda, koji počinje u 21 sat.

Kulturno-turistička manifestacija „Dani višnje“ održava se tradicionalno 16. put na Oblačinskom jezeru. Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja, ove godine manifestaciji se vraća stari sjaj, uz veliku pomoć lokalne samouprave i predsednika opštine Saše Jovanovića.

Samo prošle godine, zbog loše otkupne cene višnje i nedostatka novca, bili smo prinuđeni da manifestaciju odložimo. Od 2003. godine na „Danima višnje“ nastupalo je mnoštvo popularnih grupa od Riblje čorbe, Galije i Kerbera do Amadeus benda. Nadamo se da će Tropiko bend opravdati očekivanja i privući veliki broj posetilaca, što je i krajnji cilj ove kulturno-turističke manifestacije“-kaže Miloš Milošević, direktor Narodne biblioteke.

Pročitajte i...  V Međunarodna utakmica goniča na zeca

Program manifestacije počinje sportskim takmičenjima u fudbalu i košarci od 12 sati. U isto vreme počinje i takmičenje u kulinarskim veštinama u pripremi jela od višnje, riblje čorbe i ribljeg paprikaša.

Svečano otvaranje manifestacije i kulturno umetnički program zakazani su za 14 sati. Nakon toga predviđene su demostracije aikida, prve pomoći, kao i degustacija proizvoda od višnje.

Kao višnja na vrhu kolača u 21 sat na centralnoj bini nastupiće popularni muzički sastav Tropiko bend.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468252

17 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Merošina: U nedelju “Dani višnje”, goste zabavlja Tropiko bend”

  1. merosinac iz lokalne

    zato radnicima iz lokalne samouprave ovaj mesec nisu placeni putni troskovi, -odose kod tropiko benda i ako zakrpe —-

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up