Smiley face
U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

Video, Tanjug) Ministar Vulin proveo Vaskrs u Kuršumliji sa vojnicima u bazi “Šušnjak”

Autor 9 апр 2018

KURŠUMLIJA- Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića i načelnika Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove brigadnog generala Ilije Todorova, obišao je bazu „Šušnjak“ kod Kuršumlije i njenim pripadnicima poželeo srećan Vaskrs, piše u saopštenju.

– Vojska Srbije svakog dana, pa i praznicima, obezbeđuje svoju teritoriju i čuva naš način života. Vojska je uvek tu za svoje građanje i spremna je da sačuva mir, našu imovinu, teritorijalni integritet i suverenitet – istakao je ministar odbrane i dodao da Vojska  garantuje mir ne samo na prostoru Srbije, već i na prostoru čitavog Balkana – jer je sa snažnom i stabilnom Srbijom miran, siguran i stabilan Balkan, prenosi se u saopštenju za medije Ministarstva odbrane.

– U ovom trenutku na čitavoj našoj teritoriji je situacija apsolutno mirna. U Kopnenoj zoni bezbednosti nema nikakvih negativnih pojava i verujemo da će tako i ostati – naglasio je ministar odbrane.


Kako se saopštava u razgovoru sa  starešinama i vojnicima ministar Vulin je rekao: – Vi koji ste  završavali sve škole i prolazili rigorozne testove znate sa kakvim odricanjima se suočavate. Uvek može da se nađe i neki drugi posao. Nije to ono što vas drži. Ja znam koliko volite našu Vojsku. Čuvajte svoju Srbiju! Nemamo nijednu stopu zemlje za bacanje. I niko ne može ovde da prolazi kako hoće i radi šta hoće dok ste vi tu.

Vulin je potom građanima Srbije, koji danas slave Vaskrs, čestitao praznik u ime svih pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane  i poručio:

– Srbija je snažna i sigurna onoliko koliko su snažne i sigurne vrednosti na kojima ona počiva – sloboda, mir, sigurnost za svakog građana naše zemlje. I tokom ovih praznika vas molim da mislite na svoju Srbiju i da budete sa njom i u dobrim i u manje dobrim vremenima. Srbija je naučila da čuva svoju slobodu.

Raport je ministru predao komandir Baze poručnik Stefan Biserčić, a komandant Druge brigade Kopnene vojske pukovnik Željko Kuzmanović je Vulina upoznao sa stanjem bezbednosti u sektoru odgovornosti ove baze. On je rekao da se obezbeđenje realizuoje redovnim i planskim angažovanjem ljudstva na bazi i u prostoru i istakao da će biti predupređeni i sprečeni svi eventualni pokušaji narušavanja bezbedno, piše u saopštenju.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=78652

9 апр 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Video, Tanjug) Ministar Vulin proveo Vaskrs u Kuršumliji sa vojnicima u bazi “Šušnjak””

  1. Znaci bilo coscenje i sredjivanje do besvesti.

  2. Корчагин

    Па јес до Шишњака је и могао да дође јер има пута што није прошао до Мердара овим,, новим путем што га оправише,,.преко Преполца. Е њега нема.

  3. Mislis Ma jok mozda nisu ni prljali

  4. Можда им прича анегдоте из периода када је он служио војни рок. 🙁

  5. Dragan

    Stvarno mi nije jasno sta ima kome da smeta sto je Srbski ministar posetio vojnu bazu Srbske vojske. Pa zar bi bilo bolje da je posetio to mesto neko sa strane. A da ima boljih pa verovatno neka svaki sledeci bude bolji samo neka uvek bude Srbin i patriota i nek unapredjuje nasu vojsku.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up