Smiley face
U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović sutra dolazi u Prokuplje

Autor 26 дец 2017

PROKUPLJE- Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović posetiće sutra Prokuplje. Prema protokolu predsednik opštine Aleksandar Simonović prirediće u 10 sati prijem a u 11 sati predviđena je poseta Predškolskoj ustanovi “Neven”, objektu “Radost” kod OŠ “Ćićko”, kao i obilazak novoizgrađenog objekta, gde je predviđeno da se ministarka i predsednik obrate novinarima i odgovaraju na njihova pitanja.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=73961

26 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Ministarka Slavica Đukić Dejanović sutra dolazi u Prokuplje”

 1. Lepo je sto ce ministarka obici nove izgradjene objekte.

  • Janko

   Zasluzili smo da nam ministarstvo pomaze u svim poljima a samim tim ministri su i dobrodosli, da utvrde kako se radi i da li je rekonstrukcija objekata uradjena prema planu

 2. Tamara

  Lepo je videti da se u Prokuplju gradi.

 3. miki

  Pomogla je za vrtic,uvek ima razumevanja za probleme,dobrodosla i sa povodom i bez.

 4. beriljac

  Ne znate kukavni ni šta da napišete.”Pomogla vrtić kada,kako.Ima razumevanja za probleme,lepo je videti što se u Prokuplju se gradi,novoizgrađeni objekti od pre par godina”Tuga i jad

 5. Prokupcanka

  Recite joj, molim vas, da je Prokuplje jedna od retkih opstina koja ne daje novcanu pomoc parovima za vantelesnu oplodnju.

 6. Ana

  Obavestite je, nadlezni, da građanima ne dajete pomoc za vto, molim vas. Po tom pitanju ste jedna od retkih opstina koja se obrukala.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up