Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Mladi talenti na sceni Doma kulture

Autor 25 дец 2017

PROKUPLJE- Revija scenskih programa učenika osnovnih i srednjih škola održana je po prvi put na sceni prokupačkog Doma kulture. Bilo je puno talentovane dece koja su se za ovaj nastup spremala sa puno energije, posebnom pažnjom i velikim zadovoljstvom. Uživali su svi i učesnici na sceni i publika, koja, kad god najmlađi Prokupčani nastupaju, ispuni pozorišnu salu do poslednjeg mesta.

– Glumili su, pevali i igrali. Bili su pravi veliki izvođači, baš kao da nastupaju po hiljaditi put pred publikom. Nagradili smo ih aplauzima, koji treba da im budu podstrek da uvek budu samouvereni i odlučni u svemu što rade, baš kao ovde na sceni, rekli su zadovoljni Prokupčani.
Ovo je svakako bio jedan od najlepših nastupa u kome su učestvovali najmlađi Prokupčani. Dali su sve od sebe da njihov program bude najbolji i da je ova manifestacija bila takmičarskog karaktera, žiri bi imao veoma težak posao.Tog dana na sceni prokupačkog pozorišta predstavili su se najbolji pevači, folkloristi, recitatori, glumci, koji će jednog dana možda biti veliki umetnici.
-Cilj nam je bio da talentovana deca nastupe na sceni našeg pozorišta. Da ono što su pokazala svojim drugarima u školi, mogu da vide i svi naši sugrađani. Ovakvo jedno predstavljanje i nastup može da ih podstakne da rade na svom talentu, istakli su u ovoj ustanovi kulture.
Reviji je prisustvovala i većnica za kulturu Opštine Prokuplje Milica Erić. Ona je istakla da je Dom kulture na najlepši mogući način omogućio prokupačkim školarcima da svojim sugrađanima u vidu scenskog programa, koji se sastojao od njihovih najboljih nastupa, poklone najlepše darove.
-Ovo je bila prva revija ovakvog tipa i pošto je odmah naišla na veliko oduševljenje publike i narednih godina će biti organizovana na kraju decembra. Biće to najlepši poklon naših najmlađih Prokupčana za sve one koji vole lepu reč, pesmu, igru i glumu, naglasila je Erić.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=73895

25 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Mladi talenti na sceni Doma kulture”

  1. Bravo za mlade nade naseg Prokuplja.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up