Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Nećete verovati šta se najviše prodavalo na otvaranju robne kuće IKEA

Autor 11 авг 2017

KURŠUMLIJA- Verujem da su Topličani pratili otvaranje rabne kuće IKEA u Beogradu. Ako ništa drugo otvaranju je prisustvovao predsednik države pa je samo to dovoljno da privuče pažnju nas iz provincije. Pošto, siguran sam, niko iz Toplice nije otputovao na ovaj događaj, za koji kažu da je pomerio granice, potrudili smo se da našim čitaocima prenesemo šta se tamo dešavalo i šta su posetioci, uglavnom Beograđani, kupovali.

Robnu kuću Ikea u Beogradu posetilo je juče, na dan otvaranja skoro 16.000 ljudi, a najprodavanije bile su činije Oftast kojih je po ceni 69 dinara prodato skoro 2.500 komada, kao i mali stočić Lack u 213 primeraka. Prodato je i više od 4.500 hot dogova.

Dakle, nema velike razlike između onih iz prestonice i nas provincijalaca. Ni oni nisu kupili neki ozbiljan komad nameštaja, a hot dog i nije neki specijalitet. Što se tiče tih činija od 69 dinara, verujem da ih “naši Kinezi” prodaju i jeftinije.

Prema tome, dragi naši čitaoci, ništa niste propustili.

(izvor Danas)


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66627

11 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Nećete verovati šta se najviše prodavalo na otvaranju robne kuće IKEA”

 1. I kakve veze ovo ima sa “Toplicom” ?!

 2. Cyberian

  Nije mi jasno ,da li je ovaj narod shvatio da SNS nema kadrovskog kapaciteta za bilo sta.Ako im je preCednik Vucic najpametniji (jedini sa regularnom diplomom-sa cinjenicom da nikad,nigde i nista nije radio)sa kupljenim diplomama na drzavnom nivou(svi ostali funkcioneri),nije mi jasno cemu da se nadamo sa lopovsko,zanatsko -vecernjim skolama na lokalnom nivou!Da li iko razmislja o ovome?Da li zaista mislite da ti ljudi mogu da donesu boljitak? Jako me interesuje misljenje svih!!

 3. Ma daj .......

  E baš sam se to najviše pitao.
  Mnogo mi ga.

 4. Vasington

  Ma da vidite Ikea, cije su cene dosta vece u Srbiji nego u okruzenju je pocela da radi. A fabrika Leoni u nisu, koja je toboze otvorena i slikana sa prednje strane, cijem je otvaranju prisustvovao i AV, nije da nije pocela da radi vec nije jos ni zavrsena. kakvi muljatori,

 5. Sasvim prirodno

  U tekstu pomenuše da IKEA pomera granice a ne rekoše da ta ista IKEA pomeri naplatnu rampu pa naši potrošiše nekoliko miliona evra da je izmeste koliko li su tek para dali po radnom mestu. Plaćaj Srbijo strane firme a Šik Kopaonik Simpo i ostale naše firme neka propadaju.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up