Smiley face
U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Nikola Radosavljavić iz Blaca osvojio drugo mesto na državnom prvenstvu u Bench press-u

Autor 4 дец 2017

BLACE- Na državnom prevestvu u  Bench press-u (kimitkup) održanom u Beloj Palanci, Nikola Radosavljavić iz Blaca osvojio je srebrnu medalju i plasman na Balkansko prvenstvo.

-Nakon mnogobrojnih medalja i pehara koje sam osvojio u svoju kolekciju dodao sam još jednu medalju. Takmičio sam se u kategoriji do 100 kg seniori i osvojio drugo mesto i srebrnu medalju što smatram velikim uspehom jer je ovo takmičenje ujedno bilo i kvalifikacija za Balkansko prvenstvo, koje će biti održano u aprilu 2018. u Vranju, rekao nam je Nikola Radosavljević.

Radosavljević je takodje u Bench press-u višestruki državni šampion, drugi na Balkanu i treći u Evropi.

-Od mene se očekivalo mnogo više s obzirom na to da sam na Državnim prvenstvima do sada uvek bio prvi, ali nemoguće je uskladiti treniranje sa time što sam se posvetio treniranjem i prenošenjem znanja i veština u svom klubu “300” GYM, na mladje naraštaje pune želje da uče od najjboljeg. Ali nadam se biće bolje i sledeće godine na Balkanskom prvenstvu …

Za odlazak na ovo takmičenje kao i do sada, zahvalnost dugujem Sportskom savezu opštine Blace i predsedniku Sportskog saveza Milošu Vasiljeviću, kaže Radosavljević.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72829

4 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up