Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Preko plota, Prokuplje, Žitorađa.

Niš-ekspres nagradio najmaštovitije đake

Autor 24 дец 2015

NIŠ- Niš-ekspres je i ovog decembra darivao đake osnovnih škola biciklama, knjigama, koferima, slatkišima. Povodom Sedmog konkursa koji je Niš-ekspres ove godine organizovao na temu “ Kad bih vozač bio ja….” pristiglo je čak 460 likovnih i literarnih radova. Žiri u sastavu Dejan Stojiljković, pisac, Lana Šukletović, akademski slikar i Gordana Živanović, direktor turizma u Niš-ekspresu, za najbolje je proglasio radove Sare Stamenković, učenice šestog razreda OŠ “ 1.maj “ iz Trupala ( u kategoriji prozni sastav ), Alekse Milenovića učenika sedmog razreda OŠ “ Radoje Domanović” ( u kategoriji poezija ) i Andree Pavlović, učenice osmog razreda OŠ “ Ratko Vukićević” ( u kategoriji likovni rad ) . Nagrade za izuzetnu kreativnost dobili su i Vladimir Ilić, polaznik Centra za decu , omladinu i odrasla lica ometena u razvoju “Mara” i Lana Dimitrijević, učenica drugog razreda OŠ “ Ivo Andrić”.

IMG_9552

Na svečanosti povodom dodele nagrada promovisana je i knjiga “Maštrarije o Niš-ekspresu” koja predstavlja zbirku nagrađenih radova prikupljenih tokom minulih šest konkursa niškog prevoznika.

Druženje sa decom u holu čekaonice Autobuske stanice ulepšali su i uveselili glumci Lutkarskog pozorišta i mališani, članovi folklorne grupe “Branko”.

 

IMG_9555 IMG_9521


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=41011

24 дец 2015. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up