Smiley face
U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Prokuplje

Autor 29 дец 2017

PROKUPLJE- Poštovani sugrađani! Ispraćamo staru i sa novim nadama dočekujemo Novu 2018. godinu. Želje i očekivanja su nam da Nova godina bude bolja od prethodne i da svaka sledeća bude još bolja.

Kraj godine je vreme kada sumiramo rezultate i pravimo planove za budućnost. Kada pogledamo iza sebe moramo biti ponosni na novi izgled našeg grada i okolnih mesta. Renovirane škole, vrtići, asfaltirane i uređene saobraćanice u gradu i na seoskom području, obnovljena rasveta, izgrađeni novi kilometri vodovodne i kanalizacione mreže, nova radna mesta. Trudili smo se da izgradimo i novi kulturni identitet naše sredine, zato smo nastojali da renovirana zgrada Doma kulture postane hram umetnosti i centar okupljanja svih onih kojima je kultura u srcu. Naš kraj je protekle godine bio veliko gradilište. Dugačak je spisak onog što je urađeno. Lokalna samouprava je u svim svojim aktivnostima imala veliku podršku građana jer su poznali našu iskrenu želju da Prokuplje učinimo boljim mestom za život. Na izborima ste nam dali svoje poverenje, a mi se trudimo da ga opravdamo svim svojim angažovanjem i delovanjem. Znamo da je potrebno još mnogo toga uraditi kako bi Prokuplje moglo da odgovori svim našim zajedničkim potrebama i željama i zato nam je i nadalje potrebna vaša podrška.
Planova je mnogo i svi su usmerni na to da Prokuplje bude bolje mesto za život. Za narednu godinu cilj nam je da završimo obnovu škola, da renoviramo zgradu Gimnazije i izgradimo salu za fizičko u školi „9.oktobar“ . Nameravamo da započnemo i obnovu naših zdravstvenih ustanova. Da obogatimo sve kulturne i sportske sadržaje koji će omogućiti kvalitetniji život svima i da Prokuplje u 2018. bude mesto u kome se gradi bolja budućnost . Ja sam siguran da to svi želimo i siguran sam da će se to i ostvariti.
Vama želim, dragi sugrađani, srećnu Novu godinu i Božićne praznike i da vas u Novoj 2018. godini prati zdravlje, porodična sreća i uspeh na poslu, i da svi zajedno još više volimo, čuvamo i gradimo naše Prokušlje.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74182

29 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Prokuplje”

 1. ..........

  Planirali ste za narednu godinu da asfaltirate 3 (TRI) ulice i da rekonstruisete 1 (JEDNU) i pricas o napredku i boljitku. U gradu koji izgleda kao da je ovde eksplodirala Cernobilska elektrana, a ne tamo u Ukrajini. U gradu u kome su citava naselja bez asfalta, u gradu u kome vec 10 godina nije rekonstruisana ni jedna jedina ulica koja je pod asfaltom koji je u nekim ulicama star i preko 40 godina i koji se raspada! Znam, niste vi krivi. Drugi su krivi.

  • Jado i bedo,naravno da ima boljitka. Ti posto ne zelis da vidis to je tvoj problem. Mnogo je uradjeno za Prokuplje i radice se i dalje.

  • Miljana

   Kako to mislis nije uradjena nijedna rekonstrukcija? A zadnjih meseci sta se radilo? Infrastruktura je sve bolja i bolja…

   • ..........

    Mozda su ti tako rekli na partijskom sastanku. Ali ni jedna ulica koja je vec pod asfaltom, a koji je propao nije rekonstruisana od kada je ova vlast. Ako jeste neka kazi koja. Jasno i glasno kazi koja je ulica u Prokuplju rekonstruisana od kada su ovi dosli na vlast. Znaci mislim na ulicu koja je vec pod asfaltom i koja je rekonstruisana tj ponovo presvucena. NI JEDNA!

   • Goran

    Skole, ulice, vrtici, muzej, dom kulture, radi se, itekako se radi!

  • Nevena

   Ne vidim naselje u ovom gradu bez asfaltiranih ulica, a barem neko ulaze u ovaj grad, ne kao prethodni da samo kradu!

 2. Milenija

  Verujem da ce biti sve bolje i bolje, to ste dokazali u mesecima koji su iza nas!

 3. Ivana

  Ovo je prva vlast koja se dokazuje delima, a ne recima. Mnogo je uradjeno za grad u 2017., nadamo se da ce tako biti i u 2018.

 4. Jovana

  Gospodo, samo nastavite ovako i u 2018., svaka cast!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up