Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Obeležen dan oslobođenja Blaca, vence položili SUBNOR i opština

Autor 5 дец 2017

BLACE- SUBNOR Blace danas je  obeležio 5. decembar, dan oslobođenja Blaca. Venci su položeni na spomen obeležja palim borcima. Obeležavanju ovog istorijskog datuma prisustvovali su i predsednik Opštine Blace Zoran Jozić sa predsednikom SO Blace Milošem Vasiljevićem, koji su takođe na spomen obeležju palim borcima položili venac. Obeležavanju  5. decembra prisustvovali su i predstavnici Udruženja penzionera opštine Blace.

Telegrame čestke povodom obeležavanja današnjeg praznika, u istoriji upamćenog kao dan oslobođenja Blaca, SUBNOR-u Blace uputili su predstavnici Ministarstva za boračka bitanja, Joška Broz i SUBNOR Republike Srbije.

O istorijskim činjenicama vezanim za današnji dan govorio je predsednik SUBNORA Blace, Krunoslav Miletić koji je govorio i o aktuelnim potrebama SUBNOR-a za koje veruje da će uz dobru saradnju sa lokalnom samoupravom u Blacu uspeti da reše.

Predsednik SO Blace Miloš Vasiljević koji se prisutnima obratio, naglasio je da postoje veliki pomaci u saradnji sa SUBNOR-om i da  lokalna samouprava nastoji da SUBNOR-u izađe u susret kako bi im omogućili kvalitetne uslove za rad.

Prisutni su nakon što su položili vence na spomen obeležje palim borcima, minutom ćutanja odali poštu.

Na današnji dan 1941. godine,  borci Jastrebačkog partizanskog odreda rukovođeni KPJ osvojili su Blace, pa se ovaj datum obeležava kao dan oslobođenja Blaca.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=72879

5 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Obeležen dan oslobođenja Blaca, vence položili SUBNOR i opština”

  1. Vidoje

    Tužni skup, kao da je sa’rana daleko bilo. Spade knjiga na 2 slova. *** sigurno mnogo trebaju glasači kad je odlučio da se pojavi. Čak mu ni ovi ne veruju. Da neće da prelazi u SPS kad su mu udarili kontru ovi njegovi?

  2. Анонимни

    Gdesu ovi iz kulturnog centra da poloze cvece .

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up