U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Odeljenje III/2 OŠ “Miloje Zakić” pobednik konkursa “Pokrenimo našu decu”, nagrada sedam dana na Divčibarama

Autor 6 jun 2019

KURŠUMLIJA- Ovogodišnji šampion konkursa „Pokrenimo našu decu“ je odeljenje III/2 sa učiteljicom Svetlanom Stanković iz OŠ Miloje Zakić iz Kuršumlije.

Sopstvenim trudom, pravilnošću u vežbanju i kreativnošću u osmišljavanju svojih vežbi, ovo odeljenje zasluženo se izdvojilo među svim učesnicima na konkursu, te osvojilo prvo mesto. Pored diplome, koju su im uručili predstavnici brenda Aqua Viva i Srpskog saveza profesora učitelja i sporta, pobedničko odeljenje dobilo je sedmodnevnu rekreativnu nastavu na Divčibarima, kao i set raznovrsnih rekvizita za fizičku aktivnost, koje mogu da koriste svi učenici škole, dok je učiteljica dobila poklon vaučer za sopstveno putovanje.

Škola u Kuršumliji

– Ove godine na konkurs je prijavljen veliki broj odeljenja iz škola iz svih delova Srbije i u izuzetnoj konkurenciji, učenici ovog odeljenja odneli su zasluženu pobedu. Demonstrirali su posvećenost, uvežbanost i sistematičnost pri svakodnevnom vežbanju, a još važnije, radost i osmesi đaka na njihovim snimcima i fotografijama, pokazali su nam da predložena fizička aktivnost gradi zdrave navike, drugarstvo i timski duh u učionici, što smo danas i uživo videli –  izjavila je Nevena Jovanović, specijalista za odnose s javnošću kompanije Knjaz Miloš.

Škola u Kuršumliji

Programom “Pokrenimo našu decu” se u sve osnovne škole u Srbiji uvodi dodatna svakodnevna petnaestominutna fizička aktivnost za učenike od 1. do 4. razreda, sa osnovnim ciljem promocije zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim i sedentarim načinom života kod dece.

Pročitajte i...  Uskoro počinje berba džanarika

U okviru programa, svake godine organizuje se i konkurs, kada se ukupno 36 odeljenja nagradi savremenim i podsticajnim rekvizitima za vežbanje, dok najbolja odeljenja i učitelji osvoje i glavne nagrade: rekreativnu nastavu, izlete i putovanja.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467456

6 jun 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Odeljenje III/2 OŠ “Miloje Zakić” pobednik konkursa “Pokrenimo našu decu”, nagrada sedam dana na Divčibarama”

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up