Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Odlučeno ko će iduće godine biti domaćin gradske slave Sveti Prokopije: Iznenađenje ili ne!?

Autor 17 јула 2017

PROKUPLJE- Na današnjoj sednici Organizacionog odbora za proslavu gradske slave Sveti Prokopije, razmatrani su predlozi za dodelu Povelje Sveti Prokopije i pohvalnica. Ova najveća priznanja Opština Prokuplje tradicionalno dodeljuje zaslužnim pojedincima i ustanovama, za doprinos razvoju i afirmaciji opštine Prokuplje u protekloj godini.
Takođe je odlučeno da budući domaćin gradske slave bude predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović.


-Velikla je čast, radost i zadovoljstvo biti domaćin gradske slave. To je privilegija i blagoslov koji svako samo može poželeti, rekao je predsednik Simonović, zahvalivši se na ukazanoj časti i poverenju .
On je takođe istakao da Litija koja će ove godine po prvi put prolaziti ulicama Prokuplja, zauzima najznačajnije mesto u slavskim svečanostima. Večernju liturgiju, uoči Svetog Prokopija, služiće vladika Teodosije, a odmah potom ispred crkve će biti formirana Litija koja će prolaziti kroz grad.

U susret velikom prazniku u Prokuplju se uveliko odvijaju slavske svečanosti, u okviru kojih su organizovana sportska takmičenja i kulturna dešavanja. Tim povodom Služba za sport je i ove godine za učesnike u sportskim manifestacijama obezbedila majice sa simbolima gradske slave i Opštine Prokuplje. Ovom prilikom rukovodilac ove Službe, Milorad Žugić, tradicionalno je prve dve majice uručio predsedniku Opštine Prokuplje Aleksandru Simonoviću i ovogodišnjem domaćinu slave Vladeti Stankoviću.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=65268

17 јула 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Odlučeno ko će iduće godine biti domaćin gradske slave Sveti Prokopije: Iznenađenje ili ne!?”

 1. Rubi

  Grand parada

 2. Toplicanin

  Koji bree precednik sramota sta radite sramota ako docekamo sledecu slavuuuu

 3. beriljac

  Sve serdari i vojvode.Pa ovo je cirkus koji traje još od “onih žutih” koji su nas ojadili. Koja reč je prikladna za ovo što nam nazadni sada rade?

 4. Vasington

  Ma to ce i onako platiti neko drugi.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up