Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Održan drugi dan Zimske škole Poljoprivredne stručne službe Prokuplje u Žitorađi

Autor 27 дец 2017

PROKUPLJE/ŽITORAĐA- Poljoprivredno stručna služba Prokuplje održala je drugi dan Zimske škole u Opštini Žitorađa. U skupštinskoj sali okupilo se preko 50 poljoprivrednih proizvođača iz sela koji pripadaju ovoj opštini. Skupu se ispred lokalne samouprave obratio potpredsednik Opštine Slađan Rakić, a savetodavci PSS Prokuplje su poljoprivredne proizvođače upoznali sa aktuelnostima iz oblasti voćarstva, stočarstva i zaštite bilja. Polaznici škole upoznati su  i sa raspisanim Javnim pozivom za dodelu podsticaja za poljoprivredu iz IPARD fondova i uslovima pod kojim poljoprivrednici mogu da konkurišu za dodelu ovih sredstava.

Pored savetodavaca Poljoprivredne stručne službe Prkuplje na ovom skupu prezentacije su održali i stručni saradnik Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada VladaMitrović, kao i saradnik stručne službe Galenika fitofarmacija Nataša Nikolić.

Sutra 28.12.2017 godine u prostorijamaOpštineKuršumlijabićeodržantrećidanzimskeškolezapoljoprivredneproizvođače, čime se izavršavaju ova predavanja.

 

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74020

27 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up