Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Održana godišnja skupština Udruženja golubara Kuršumlije ”Zoran Ralić Pop”

Autor 10 нов 2017

KURŠUMLIJA- Udruženje golubara Kuršumlije ”Zoran Ralić Pop”, koje postoji 25 godina, održalo je godišnju skupštinu na kojoj je podnet izveštaj o radu i utrošenim sredstvima. Predsednik Udruženja Bojan Jovanović, naglasio je da je ovo bila vrlo uspešna takmičarska godina i da to pokazuje što su šampioni Topličkog okruga. Miroslav Borovićanin je šampion Opštinske  zajednice Prokuplje za seniore a za juniore  Stefan Anđelkovićam. Sampion Udruženja je Miroslav Dragićević. Najboljima u svim kategorijama biće uručeni pehari i zlatne alke na svečanoj skupštini. Postigavši dobre rezultate, Udruženje stiče pravo da se takmiči na teritoriji grada, okruga, regiona, Srbije i Balkana.

Na skupštini je predloženo da se svečana skupstina Opštinske zajednice Prokuplje održi u Kuršumliji, pošto su Kuršumličani apsolutni šampioni i u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Odlučeno je da se učestvuje na turniru u malom fudbalu u Šapcu za Udruženja i da se 80 000 koje su dobili od opštine potroše za pehare i zlatne alke za najbolje učesnike takmičenja. Od maja do oktobra održana je 21 utakmica a postignuto je 12 rezultata.

   Šampioni Opštinskog saveza Prokuplje za seniore:

1.mesto. MIroslav Borovićanin, sa vremenom 10:04:10”, osvojio je i zlatnu alku sa vremenom 10:35.

Za junior: 1.mesto. Stefan Anđelković, sa vremenom 10.02, sa zlatnom alkom od 10:40. Postignut prosek na takmičenju: 10:22:05”

    Grad Kuršumlija seniori:

1.mesto. Stefan Anđelković, i osvojio i zlatnu alku sa vremenom 12:20;   2.mesto. Bojan Milenković; 3.mesto. Milovan Borovićanin;    4.mesto. Miroslav Dragićević; i   5.mesto. Vojkan Đokić

Juniori:

1.mesto. Dalibor Milosavljević i    2.mesto. Miroslav Dragićević

Šapion Udruženja za 2017. MIroslav Dragićević, sa zlatnom alkom i vremenom od 10:25.

Kup grada:

1.mesto. Milovan Borovićanin;    2. mesto. Bojan Milenković; i   3. mesto. Vojkan Đokić

Memorijal “Zoran Ralić Pop”

1.mesto. Milovan Borovićanin, i   2.mesto. Vojkan Đokić

Miroslav Dragićević, šampion je Udruženja, koji  do sada ima oko 20 pehara, sa vremenom 10: 25.. On ističe, organizovanjem Svečane Skupštine Opštinske Zajednice prokuplje u Kuršumliji, vršili bi promociju grada a odlazak na takmičenje u malom fudbalu u Šapcu takođe, jer obaveza svih građana da uvek rade  na promociji našeg grada.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=71565

10 нов 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Održana godišnja skupština Udruženja golubara Kuršumlije ”Zoran Ralić Pop””

  1. Preletačević

    Našta ova opština sve troši pare.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up