Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Opština Blace na prvom mestu u Srbiji

Autor 13 мар 2018

BLACE- Organizatori igre “Uzmi račun i pobedi” saoštili su da je Opština Blace na prvom mestu po broju poslatih računa i slipova u ovoj nagradnoj igri. Prošle godine dva stana su dobili učesnici ove nagradne igre iz Blaca.

 Blačani veruju da će i ovoga puta neko od njih imati sreće da osvoji još neki od stanova koji se dele u ovoj nagradnoj igri a na dobrom su putu da budu prvi u takmičenju opština i gradova

Takmičenje opština i gradova, podeljeno je u tri kategorije – male, srednje i velike.

U kategoriji malih opština – Blace je na prvom mestu, kod srednjih opština na prvom mestu je Savski venac GO Novi Beograd,  a u kategoriji velikih opština na prvom mestu je Vranje.

Takmičenje opština i gradova

Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova.

Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike.

Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika, a ukupno 9 najboljih u celom takmičenju biće nagrađeno sa po 23.000 evra. Sredstva moraju biti namenjena za opremanje škola, bolnica, vrtića i drugih objekata od javnog značaja – o čemu će putem glasanja odlučivati građani pobedničkih opština. Lokalne samouprave koje budu prvoplasirane u svojoj takmičarskoj grupi biće nagrađene i WiFi zonom besplatnog interneta. Rang lista u svakoj od grupa praviće se na osnovu broja poslatih koverata po glavi stanovnika ponderisano kupovnom moći (odnos između prosečne zarade u toj lokalnoj samoupravi i prosečne zarade na republičkom nivou).

Izvor: Uzmi račun i pobedi

Takmičenje organizuju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i NALED u saradnji sa Poštom Srbije

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=77306

13 мар 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Opština Blace na prvom mestu u Srbiji”

 1. Gradjanin

  Gradjani Blaca su a na prvom mestu a ne opstina Blace. Da se razumemo.

 2. Vidoje

  Gluposti na kilo.

 3. Beba

  Negde smo i prvi.Po svim parametrima siromaštva smo uvek u tri poslednja.Nikada nije bilo gore.

 4. beriljac

  Blagostanje vlada u narodu.Novčanici puni para.Sve fabrike rade i isplaćuju zadovoljnim radnicima plate.Onda mogu i računi da se skupljaju.
  Sve je to povezano.Zar ne?

 5. Anica

  Nama u Blacu je jedino ostalo da se molimo Bogu i da igramo nagradne igre. Jedino u tome i mozemo da budemo prvi. Lepo bi bilo da smo pročitali da je otvorena neka fabrika, asfaltiran put, izgradjena fabrika za prečisćavanje vode i slicno. Ili da smo prvi u radjanju beba.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up