Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Opština Blace nagradila prvorođenu bebu u 2018. godini

Autor 9 феб 2018

BLACE- Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić sa načelnikom opštinske uprave opštine Blace Zoranom Milutinovićem i većnikom Andrianom Vasić, obišao je danas porodicu Nedeljković iz sela Đurevca i tom prilikom uručio poklon malom Andriji, prvorođenoj bebi u opštini Blace u 2018. godini.

Marko i Sanja Nedeljković, mladi su braćni par koji je odlučio da ostane na selu i da se bavi poljoprivredom. Pored Andrije, koji je imao sreću da ove godine bude prvorođena beba u opštini Blace, imaju i ćerke Anđelu i Anastasiju i ova novčana nagrada za njih u ovom trenutku mnogo znači.

-Zahvaljujemo se predsedniku opštine i opštini Blace na novčanom poklonu koji nam je od velike koristi, rekao je Marko Nedeljković, otac prvorođene bebe u blačkoj opštini.

Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić ističe da će ovakav vid nagrađivanja prvorođene bebe u blačkoj opštini postati tradicija i u narednim godinama.

-Ovo je porodica koja živi na selu i koja ima troje dece tako da je nagrada došla u prave ruke i drago mi je zbog toga. Ovo će biti tradicija i narednih godina  ovo je samo nastavak naše priče vezano za brigu o našim sugrađanima, ovoga puta najmlađim, istakao je predsednik opštine Blace Zoran Jozić prilikom današnje posete porodici Nedeljković.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=75856

9 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Opština Blace nagradila prvorođenu bebu u 2018. godini”

 1. Milica

  Bolje da su im put nasuli do kuce, da ne gaze po blatu.

 2. Svetlana

  Dobar gest lokalne uprave ali me interesuje kolika su sredstva predviđena budžetom kao poklon. Sve što je ispod 100.000 dinara, smatram marketinškim trikom zvanim “obraćanje i slikanje”.

 3. Blačanin

  Neka je živ i zdrav uz čestitke roditeljima. Nadam se da je nagrada bar 100 hiljada i da se opština nije obrukala.

 4. Natalitet 2017

  Pa nije valjda tajna koliko je dao.Njoj kao majci treceg deteta dobro bi doslo onih 100000 kooje su davali do 1.12.2017., no potrosilo se

 5. ....

  Slikao se i obratio se….
  P.s znam da nece da mi objave komentar

 6. Marija

  Čestitke porodici Nedeljković iz Đurevca i naravno Zoranu Milutinoviću.

 7. Анонимни

  Prva beba u opstini Blece rodjena tek u februaru.Au nama nema spasa ovde u Blacu.

 8. Rentgen

  Ne samo da ze obratio vec je poveo i velikog mislioca. I, siguran sam da novcani iznos nije dao nalogom iz budzeta vec od svoje zarade. Dosta sa zlim jezicima i to 50, 100 i slicno.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up