U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

OŠ “Miloje Zakić” ima čime da se ponosi

Autor 13 juna 2018

KURŠUMLIJA- U Osnovnoj školi “Miloje Zakić“  i ovu školsku godinu privode uspešno kraju. Kažu da imaju puno razloga da budu zadovoljni postignutim rezultatima i plasmanom učenika na takmičenjima, počev od školskog do republičkog. Na okružnim takmičenjima učestvovalo je 45 učenika, prvo mesto osvojila su 4 učenika, drugo mesto 6 a treće 8 učenika. Direktora Radica Jović ističe da u osmom razredu imaju 6 vukovaca, 22 odličnih, 21 učenik sa vrlodobrim uspehom, 25 dobrih i 3 učenika sa dovoljnim uspehom. Miljan Vasić, iz VIII/2 razreda je đak generacije.

*Ristić Đorđe, VII razred, mentor Sonja Plavšić, osvojio je prvo mesto na Okružnom takmičenju iz matematike a na Republičkom četvrto mesto.

*Milica Vasić, VII razred, mentor Miroslava Đurović, bila je prvoplasirana na Okružnom takmičenju i učestvovala na Republičkom takmičenju. Miljan Vasić, osvojio je drugo mesto na Okružnom  a Anastasija Mitrović treće.

Pročitajte i...  Vitezovi nastavili pobednički niz

*Iva Vukoičić, mentor Nebojša Ilić, iz tehnike i tehnologije, osvojila je drugo mesto i učestvovala na Republičkom takmičenju.

*“Čitalići 2018“, na Okružnom takmičenju osvojile su prvo mesto : Jana Tomić, mentor Mirjana Palibrk i Katarina Čarapić, mentor Jasmina Radovanović i učestvovale na Republičkom takmičenju. Dok je Robert Riter učenik 2. razreda, najmlađi učesnik ove škole osvojio drugo mesto, mentor Katarina Pujović a Milica Đurić osvojila je treće mesto, mentor Ružica Bojović.

*Na Književnoj olimpijadi, Milica Vasić, mentor Ružica Bojović, osvojila je prvo mesto i učestvovala na Republičkom takmičenju. Dok su drugo mesto osvojile: Milica Đurić, Magdalena Dragović, mentor Ružica Bojović i Anđela Riter, mentor Gorica Mitrović, na Republičkom takmičenju učestvovale Milica i Anđela.

Pročitajte i...  Odbojka: Kuršumličanke pobedile komšinice

*Na „Sportskim igrama mladih“ u Kuršumliji, ekipa „tigrovi“ pobedila je „atomske mrave“ u igri između dve vatre, i plasirala se na Republičko takmičenje.

Na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture drugo mesto osvojio je Radovan Nedeljković, učenik 5.razreda, mentor Biljana Manić a sedam učenika osvojilo je treće mesto: Sara Minić, mentor Ružica Bojović, Tamara Pećaranin i Anđela Šejić, mentor Biljana Manić, Jelena Krstić, Jovana Nedeljković, Miljan Vasić i Ivana Todosijević, mentor Gorica Mitrović

– Diplome i poklon knjige uručene su učenicima na priredbi povodom Dana škole, kao znak za uložen trud i uporan rad naših učenika i njihovih nastavnika –rekla nam je  Radica Jović,  direktor  OŠ“Miloje Zakić“.

 

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download
download redmi firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81744

13 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up